MXGP – Εκτός ο C.Pourcel…μέσα ο D.Millsaps στο Glen Helen

daviusgp118Ήταν αναμενόμενο πολλοί από τους πρωτοκλασάτους Αμερικάνους οδηγούς, να μην συμμετάσχουν στον τελευταίο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP στην πατρίδα τους στο Glen Helen της Καλιφόρνια. Στις απουσίες προστέθηκε και ένας αμερικανοποιημένος Γάλλος ενώ την έκπληξη έκανε ο D.Millasaps.

H πτώση στον αγώνα της Unadilla είναι η αιτία που ο Christophe Pourcel δεν συμμετέχει στο Glen Helen. Αν και η Unadilla δεν ήταν ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς και μάλιστα στους επόμενους δύο που ακολούθησαν τερμάτισε μέσα στην πρώτη δεκάδα, ο Pourcel αποφάσισε να μην συμμετέχει στο USGP και να ξεκουράσει τα σπασμένα του πλευρά.

daviusgp118

Αντίθετα την έκπληξη έκανε ο Davi Millsaps δηλώνοντας συμμετοχή στον τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, τερματίζοντας έτσι την μεγάλη του φετινή απραξία μετά την διάλυση του συμβολαίου του με την Kawasaki τον Απρίλιο. Στα μέσα του καλοκαιριού ο Millsaps υπέγραψε συμφωνία με την BTO Sports KTM που μαζί με τους οδηγούς της ομάδας Andrew Short και Justin Brayton(με ερωτηματικό λόγω τραυματισμού) θα δώσουν το παρόν στο φετινό USGP.

 

4026 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΛΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει...