KTM RC – Κλείστε τώρα μια RC125/200/390 και αποκτήστε το δίπλωμα σας δωρεάν!!!

RC 390 action_9Απόλυτα βγαλμένες μέσα από την φιλοσοφία της KTM, “Ready to Race”, οι νέες μοτοσυκλέτες της γκάμας RC, στα 125, 200 και 390cc, αποτελούν ιδανική λύση για τους νέους που θέλουν να ξεκινήσουν σωστά την εμπλοκή τους με την supersport μοτοσυκλέτα.
Πλαίσιο, φρένα, αναρτήσεις, είναι αναμφίβολα τα κορυφαία στην κατηγορία, εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ασφαλή οδήγηση και εξέλιξη των ικανοτήτων του αναβάτη χωρίς ρίσκο. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που τα μοντέλα RC της KTM, μπορούν  να χρησιμοποιηθούν  τόσο στην καθημερινή μετακίνηση στο δρόμο, όσο και σε οδήγηση επιδόσεων μέσα σε μια πίστα!

RC 200 action_5

Ασφάλεια και εντυπωσιακές επιδόσεις! Αυτός είναι ο κόσμος των RC μοντέλων της KTM που, φυσικά, είναι Ready to Race!
Για σένα, τον νέο αναβάτη που ακόμη το σκέφτεσαι, η KTM κάνει ένα ακόμη βήμα! Σου κάνει δώρο τα έξοδα απόκτησης Άδειας Οδήγησης κατηγορίας Α1 ή Α2 ή Α!

Τώρα τέλος οι δικαιολογίες. Είσαι πανέτοιμος να μπεις στον μοναδικό κόσμο της KTM!

RC, για την KTM, σημαίνει Racing Competition αποτελώντας το ακρωνύμιο για όλες τις supersport μοτοσυκλέτες KTM, από την 1190 RC8 R έως την RC250R. Η οικογένεια RC προσφέρει την πληρέστερη γκάμα σε εκείνους που θέλουν να βιώσουν τη μοναδική ελευθερία και τη συγκίνηση μιας καθαρόαιμης σπορ μοτοσυκλέτας.

High-tech εξαρτήματα, υψηλής ποιότητας αγωνιστικά στοιχεία, επιθετικός σχεδιασμός και πολλά άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά, αντικατοπτρίζουν πλήρως την “Ready to Race” φιλοσοφία της KTM και υπογραμμίζουν την κυριαρχία της στην Moto3.

RC 125 action_3

Ελάτε σήμερα στον πλησιέστερο Συνεργάτη ΚΤΜ κλείστε μια μοτοσυκλέτα KTM RC και αποκτήστε το δίπλωμα σας ΔΩΡΕΑΝ!

Επιπλέον ζητήστε να ενημερωθείτε για το χρηματοδοτικό πρόγραμμα:

Από 1.200€ προκαταβολή &
RC 125 ΑΠΟ 70€ TO MHNA!
RC 200 ΑΠΟ 72€ TO MHNA!
RC 390 ΑΠΟ 95€ TO MHNA

4026 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΛΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει...