MXGP – Ο Clement Desalle στην ΚRΤ Kawasaki

O Clement Desalle θα ενωθεί με τον Jordi Tixier στην Monster Energy Kawasaki Racing Team με μια ολοκαίνουργια KX450F-SR Kawasaki για τα επόμενα δύο χρόνια αφήνοντας την Rockstar Energy Suzuki Word με την οποία αγωνίστηκε αρκετά χρόνια. 

Ο Desalle είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross τα τελευταία επτά χρόνια έχοντας πετύχει 17 νίκες και επτά μετάλλια τερματίζοντας την σεζόν στην πρώτη τριάδα. Έσχοντας συνεργαστεί στο παρελθόν με αρκετά στελέχη της KRT και διατηρώντας ακόμα καλές σχέσεις, ο Clement ήταν κοντά στην ομάδα για αρκετά χρόνια και τελικά επέλεξε να αγωνιστεί με την ομάδα για τις επόμενες δύο σεζόν. Αναρρώνοντας από τον τραυματισμό του στον ώμο, που τον έβγαλε νωρίς από την διεκδίκηση του τίτλου στην κατηγορία MXGP στην οποία είχε την πρωτοπορία στην βαθμολογία σε τρία GP. Ο Clement αλλά και ο Jordi που αναρρώνει από τραυματισμό στο GP της Λομπαρδίας θα είναι έτοιμοι τις επόμενες εβδομάδες να ξεκινήσουν δοκιμές με τις καινούργιες τους μοτοσυκλέτες εν όψη του πρωταθλήματος που ξεκινάει τον Φεβρουάριο.

Ο C.Desalle δήλωσε: “Ήμουνα σε επαφές με τον Thierry Chizat Suzzoni(ιδιοκτήτης της ομάδας) και με τον François(Team Manager) που ήταν μηχανικός μου το 2009, αρκετές χρονιές και τελικά με έπεισαν να έρθω μαζί τους στηνομάδα για τις επόμενες δύο σεζόν. Ήταν ωραίο συναίσθημα να βλέπεις ότι θέλουν να συνεργαστούμε μαζί τόσο πολύ και αυτό ήταν που τελικά επηρέασε την απόφαση μου. Πέρασα πολύ καλές χρονιές με την προηγούμενη μου ομάδα αλλά νομίζω πως ήρθε ο καιρός να αλλάξω χρώματα, μοτοσυκλέτα και περιβάλλον. Ποτέ δεν είναι εύκολο να κάνεις αλλαγές, είμαι όμως χαρούμενος με την απόφαση μου και έχω ανυπομονησία να ξεκινήσω δοκιμές μα την καινούργια μου μοτοσυκλέτα. Προς το παρόν ακόμα αναρρώνω από τραυματισμό μετά το Lommel και μόλις πριν δύο εβδομάδες μου έδωσε το ΟΚ ο γιατρός να ξεκινήσω φυσικοθεραπείες. Όλα πάνε καλά προς το παρόν και τέλος του μήνα έχω ραντεβού για να μάθω αν θα μπορώ να ξεκινήσω προπονήσεις.”

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...