Red Bull Straight Rhythm 2015 – Νίκη για τους αδερφούς Stewart

Με δύο κατηγορίες και πολλές συμμετοχές ολοκληρώθηκε το δεύτερο Red Bull Straight Rhythm 2015 όπου ξεχώρισαν και φέτος οι αδερφοί Stewart. Πέρσι είχαν βρεθεί μαζί στον τελικό ενώ φέτος κατέκτησαν ο James την κατηγορία ΟΡΕΝ και ο Malcolm  την μικρή κατηγορία Lites.

Το πιο δύσκολο έργο είχε φυσικά να ολοκληρώσει ο James Stewart κόντρα σε ονόματα όπως ο Ryan Dungey, Ken Roczen και Justin Brayton που ήταν η τετράδα των ημιτελικών. Ο Stewart πήρε την πρόκριση από τον Dungey μετά από τρεις διαδρομές καθώς είχαν και οι δύο από μια νίκη στον μεταξύ τους αγώνα και βρέθηκε στον τελικό με τον Roczen που απέκλεισε εύκολα τον Brayton. Στον τελικό ο Stewart ήταν καλύτερος σε δύο σημεία της πίστας από τον Γερμανό και κατάφερε εκεί να πάρει την διαφορά για την νίκη στην πρώτη τους διαδρομή.

Ο αγώνας κρίθηκε στο ποιος θα πετούσε πιο χαμηλά και ποιος θα έβγαζε γρήγορους συνδυασμούς, δύο τομείς που ο J.Stewart είναι άπιαστος.

Στην δεύτερη ο Roczen έκανε ένα λάθος χάνοντας τον ρυθμό του και σε ένα αγώνα ρυθμού, αυτό σήμαινε το τέλος του αγώνα. Ο Stewart αλάνθαστος πήρε την νίκη υπερασπίζοντας τον περσινό του τίτλο, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση δυναμικά, μετά τον αποκλεισμό του από τους αγώνες για ένα χρόνο από την FIM για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Στην τελική κατάταξη της κατηγορίας ΟΡΕΝ πρώτος ήταν ο J.Stewart με δεύτερο τον Roczen ενώ τον μικρό τελικό για την τρίτη θέση κέρδισε ο Dungey.

Οι διαφορές στην μικρή κατηγορία ήταν πολύ μικρές κι όμως ο Malcolm Stewart κατάφερνε κάθε φορά να βγαίνει νικητής.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και ο αδερφός του Malcolm στην κατηγορία Lites όπου στα ημιτελικά βρέθηκε με τους Jordon Smith, Jesy Nelson και Shane MacElrath, Εκεί απέκλεισε τον ομόσταυλο του στην Geico Honda Smith και αντιμετώπισε στον τελικό τον McElrath  με επιτυχία κερδίζοντας και τις δύο διαδρομές. Η τελική τριάδα για την κατηγορίας ήταν M.Stewart, McElrath και ο Smith που κέρδισε τον μικρό τελικό για την τρίτη θέση.

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...