MXGP – O S.Simpson στην Wilvo Forkrent KTM το 2016

107256_simpson-unadillamx201_2f608Με ΚΤΜ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Shaun Simpson και το 2016 περνώντας στην δορυφορική ομάδα της Wilvo Forkrent KTM. Ο  27χρονος Σκοτσέζος στην νέα του ομάδα θα έχει την βοήθεια της εργοστασιακής ΚΤΜ χωρίς όμως να είναι εργοστασιακός οδηγός. 

O Shaun Simpson εντυπωσίασε την φετινή σεζόν κερδίζοντας τα δύο πιο δύσκολα GP του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP σε Lommel και Assen μαζεύοντας μάλιστα πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα κατασκευαστών για λογαριασμό της ΚΤΜ όταν όλοι οι εργοστασιακοί οδηγοί της ομάδας ήταν τραυματίες. Στους τελευταίους αγώνες μάλιστα η ΚΤΜ του έδωσε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα για τον σκοπό αυτό, φέρνοντας τελικά την εταιρεία στην δεύτερη θέση. Παράλληλα ο Simpson κέρδισε και το βρετανικό πρωτάθλημα στην ΜΧ1 ενώ τερμάτισε στην τέταρτη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που ήταν και η καλύτερη επίδοση αθλητή με ΚΤΜ.

Για την νέα σεζόν ο Σκοτσέζος θα παραμείνει σε δορυφορική ομάδα αφήνοντας την Hitachi Construction Machinery Revo KTM για την Wilvo Forkrent KTM του Steve Turner. Η ομάδα θα έχει την τεχνική υποστήριξη της ΚΤΜ κάτι που δίνει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στον Simpson.

O Simpson θα ξεκινήσει την συνεργασία του με την καινούργια του ομάδα τον Δεκέμβριο όταν θα αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του με την παλιά του ομάδα.

107256_simpson-unadillamx201_2f608

4028 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ OFFROAD ENDURO MY23

Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε τις κορυφαίες enduro μοτοσυκλέτες της αγοράς από...