O C.Webb παίρνει την ρεβάνς από τον R.Febvre με νικητή όμως τον T.Canard

FLY-Spring-Racewear-14Στο κλείσιμο της φετινή σεζόν o  Cooper Webb και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής MXGP 2015 Romain Febvre συναντήθηκαν σε ακόμα ένα αγώνα αυτή τη φορά στην Ιαπωνία. Ο Αμερικάνος τελικά επιβλήθηκε του Γάλλου με τον Trey Canard όμως να κερδίζει τον αγώνα. 

Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο αυτή την εποχή οι εργοστασιακοί οδηγοί των ιαπωνικών εταιρειών επισκέπτονται την Ιαπωνία και τους εργοδότες τους για δημόσιες σχέσεις αλλά και για διαφημιστικούς λόγους. Φέτος ονόματα όπως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Romain Febvre και Tim Gajser και οι Αμερικάνοι Jeremy Martin Cooper Webb και Trey Canard βρέθηκαν στην Άπω Ανατολή για να αγωνιστούν στον τελευταίο αγώνα του ιαπωνίκου πρωταθλήματος motocross στο Sugo.

Στην ΜΧ1 ξεχώρισαν οι μάχες των Canard, Webb και Febvre με τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή να τα βρίσκει δύσκολα στα σαμαράκια της πίστας. και να έχει μειονέκτημα έναντι των Αμερικανών. Ο Canard κέρδισε τελικά τον αγώνα ενώ ο Webb επιβλήθηκε του Febvre για πρώτη φορά φέτος μετά από τρεις μεταξύ τους συναντήσεις. Στην ΜΧ2 ο Jeremy Martin μοιράστηκε τις νίκες στα σκέλη με τον Gajser όμως όχι και την τελική επικράτηση του αγώνα.

Αποτελέσματα ΜΧ1
1. Trey Canard (2-1)
2. Cooper Webb (1-3)
3. Romain Febvre (3-2)
4. Ryo Narita (4-4)
5. Ogata Makoto (5-5)

Αποτελέσματα ΜΧ2
1. Jeremy Martin (2-1)
2. Katsuya Takeshi (3-2)
3. Tim Gasjer (1-5)
4. Toshiki Tomita (4-3)
5. Notsuka Tomohiro (6-4)

FLY-Spring-Racewear-14

4017 More posts in ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...