ΜΧGP – Δυνατές μεταγραφές για την Husqvarna το 2016

105244_Nagl_GPQatar_R01_2015_82A3623Την σύνθεση της νέας της ομάδας ανακοίνωσε η Husqvarna για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP το 2016. Ο μόνος που παραμένει από την περσινή ομάδα είναι ο Max Nagl με προσθήκες τους Christophe Charlie, Max Anstie και Thomas Covington. 

Στοχεύοντας την διεκδίκηση των δύο τίτλων σε MXGP και ΜΧ2 κατεβαίνει η ομάδα της Husqvarna το 2016. Ο Nagl μετά την επιτυχημένη αλλά ταυτόχρονα και άτυχη εμφάνιση του το 2015 στην πρώτη του χρονιά με την ομάδα, έχει ακόμα μια ευκαιρία να φέρει τον τίτλο της μεγάλης κατηγορίας στην ομάδα. Στο πλευρό του θα είναι ο Christophe Charlie που μετακόμισε στην Husqvarna από την 24MX Honda.

Max-Anstie

Max Anstie

Στην ΜΧ2 οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και ο εντυπωσιακός στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος, Max Anstie  θα αφήσει την Kawasaki για τα επόμενα δύο χρόνια για τα μάτια μιας Husqvarna. Την ίδια μετάβαση θα κάνει και ο Thomas Covington για να βρεθεί στο πλευρό του Anstie.

Επίσης η ομάδα θα συμμετέχει στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Motocross με τον Conrad Mewse sthn ΕΜΧ250 και Mikkel Haarup στην ΕΜΧ125.

shooting-christophe-husqvarna-025_1

Christophe Charlie

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...