MXGP – Ο T.Gajser με 450 το 2016!

EICMA_Gajser_2Ο φετινός παγκόσμιος πρωταθλητής της ΜΧ2 ξάφνιασε τους πάντες με την απόφαση του να αλλάξει κατηγορία το 2016. Θα παραμείνει στην ίδια ομάδα Honda Gariboldi Racing Τeam αλλά θα βρεθεί πάνω σε μια CRF450 και φυσικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της MXGP.

Ο Tim Gajser κατάφερε να κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ΜΧ2 το 2015 σε ηλικία μόλις 19 ετών, και παρά το γεγονός ότι μπορούσε να παραμείνει στην κατηγορία μέχρι και τα 23 του έτη επέλεξε να πάει στην μεγάλη κατηγορία. Ο ίδιος είπε στην σχετική του δήλωση ότι πάντα στο πρόγραμμα του ήταν να πάει στην μεγάλη κατηγορία μόλις κατακτούσε το πρωτάθλημα της ΜΧ2. Ήρθε νωρίτερα από ότι κι ο ίδιος περίμενε αλλά αυτό δεν θα αλλάξει το πρόγραμμα.

Να θυμίσουμε ότι ο Gajser είχε αγωνιστεί φέτος με 450 στην κατηγορία OPEN στο Motocross των Εθνών χωρίς όμως επιτυχία,  αφού δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα της Σλοβενίας στον Α Τελικό.

EICMA_Gajser_2

Από αριστερά, Evgeny Bobryshev, Gautier Paulin και Tim Gajser στα χρώματα του HRC για την μεγάλη κατηγορία όμως ο Gajser θα παραμείνει στην Honda Gariboldi Racing Τeam.

 

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...