Αποκτήστε με έκπτωση 25% το ετήσιο πακέτο mxgp-tv

YOU-15-5414_MXGP-TV-Christmas-Promo_800x533px-EN_V1To mxgp-tv αυτά τα Χριστούγεννα προσφέρει έκπτωση 25% στο ετήσιο πακέτο των μεταδόσεων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP-MX2 2016 όπου τη νέα χρονιά θα περιλαμβάνει και τους κατατακτήριους αγώνες του Σαββάτου και φυσικά τα δύο σκέλη της κάθε κατηγορίας την Κυριακή. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ και ON DEMAND όλους τους αγώνες και ολόκληρη τη δράση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος καθώς και τους αγώνες των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων που θα διοργανώνονται την ίδια ημέρα.

Επίσης στο ετήσιο πακέτο περιλαμβάνεται και ο αγώνας του Motocross των Εθνών που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Maggiora της Ιταλίας.

Οι προσφορές όμως δεν τελειώνουν εδώ. Η Youthstream φέτος θα παρουσιάσει ένα νέο αγώνα με την ονομασία Rider’s Cup όπου οι τρεις γρηγορότεροι οδηγοί από κάθε κατασκευαστή θα αγωνιστούν σε ένα αγώνα τύπου supercross, τον οποίο θα μπορείτε να δείτε και αυτόν ζωντανά ή on demand.

Αυτά τα Χριστούγεννα κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας ή σε δικού σας ανθρώπους, το τεράστιο ετήσιο πακέτο mxgp-tv και επωφεληθείτε της έκπτωσης ύψους 25%.

Για να αγοράσετε το πακέτο κάντε κλικ ΕΔΩ.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 10 Ιανουαρίου του 2016.

YOU-15-5414_MXGP-TV-Christmas-Promo_800x533px-EN_V1

 

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...