Απονομές-Συνάντηση Βαλκανικής Ένωσης Μοτοσυκλέτας 2015

Η συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες της Βαλκανικής Ένωσης Μοτοσυκλέτας (BMU) συναντήθηκαν όπως κάθε χρόνο στο Champions Gala που πραγματοποιήθηκε φέτος στην Σόφια της Βουλγαρίας μαζί με τις απονομές των πρωταθλητών Ανατολικής Ευρώπης. Ανάμεσα στους διακριθέντες της φετινής χρονιάς και ο Αντώνης Σάγμαλης ως πρωταθλητής Αν. Ευρώπης στην κατηγορία των 65cc. 

Ο Πρόεδρος της Βαλκανικής Ένωσης Μοτοσυκλέτας (BMU) Bogdan Nikolov καλωσόρισε τις ομοσπονδίες των Βαλκανίων σε μια γενική συζήτηση σχετικά με τα πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν μέσα στη χρονιά, την επικύρωση των αποτελεσμάτων και του ημερολογίου του 2016 αλλά και την συζήτηση των κανονισμών στα αθλήματα του Motocross, Ταχύτητα, SuperMoto, Cross Country, Enduro and MotoClassic.

Παρόν την εκδήλωση ήταν και ο Πρόεδρος της FIM Ευρώπης Dr. Wolfgang Srb ο οποίος δήλωσε στο τέλος της ημέρας.: “Η Βαλκανική Ένωση Μοτοσυκλέτας (BMU) είναι μια από τις έξη περιφερειακές Ενώσεις της FIM και είναι πολύ δραστήρια παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση. Οι ομοσπονδίες, τα στελέχη, οι εθελοντές και οι λέσχες έπρεπε να δουλέψουν σκληρότερα για να πετύχουν τους στόχους τους. Η αφοσίωση και το πάθος τους είναι εκπληκτικό.”

Στην συνάντηση έλαβαν μέρος οι χώρες των Βαλκανίων: Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κύπρος, Ελλάδα, Σκόπια, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...