ΑΜΛΕΧ – Χριστουγεννιάτικη Μοτοβόλτα Φιλανθρωπίας 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η  Αθλητική  Μοτοσυκλετιστική  Λέσχη Χαλκίδας σας προσκαλεί σε μια Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη  μοτο-εκδήλωση  για  την  ενίσχυση του  <<Ιδρύματος Γεωργιάδη>>,  που  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 στην πόλη της Χαλκίδας.  Με  σημείο συνάντησης τον χώρο της  Περιφερειακής  Ενότητας  Εύβοιας  (Νομαρχία  Εύβοιας)  ξεκινάμε για  μία  μοτοβόλτα διαφορετική  από τις άλλες. Φοράμε το κράνος μας και τη Χριστουγεννιάτικη  διάθεσή  μας και μεταφέρουμε στη πόλη το  γιορτινό  κλίμα  των ημερών και το μήνυμα  «LIVE NOW, LOVE  THE JOURNEY, RIDE SAFELY».

Με το πέρας της μοτοβόλτας, συγκεντρωνόμαστε στο αρχικό σημείο εκκίνησης στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας,  όπου  παρακολουθούμε  την  θεατρική παράσταση «LIVE, LOVE, RIDE»,  μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανένας μοτοσυκλετιστής!!!!

Με κεντρικό σύνθημα  #Το κράνος σου πάει#η θεατρική παράσταση «LIVE LOVE RIDE», ανοίγει φέτος για πρώτη φορά στο κοινό και ιδιαίτερα στους εφήβους, το τεράστιο κοινωνικό θέμα των νέων που πέφτουν καθημερινά θύματα της ασφάλτου.

Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ και  ιδιαίτερα στους μοτοσικλετιστές – νέους αναβάτες,  υπενθυμίζοντας  οτι  η  εκπαίδευση  και  η  απόκτηση  οδηγικής  συνείδησης  και  συμπεριφοράς  ειναι προτιμότερη  απ  την  άγνοια  κινδύνου….  το κράνος απαραίτητο  και  ο  σκοπός  κοινός..

Θέλουμε στη προσπάθειά μας αυτή να είναι αρωγοί όλοι οι φορείς της πόλης μας, αλλά και ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, ώστε να συμβάλουμε όλοι μαζί στον κοινό σκοπό, προσφέροντας ο καθένας μας, όποιο χρηματικό ποσό επιθυμεί στον “κουμπαρά” της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, για την ενίσχυση του <<Ιδρύματος Γεωργιάδη>>.

 Ο κουμπαράς μετά το πέρας της  θεατρικής παράστασης θα δοθεί στον εκπρόσωπο του.

Ώρα συνάντησης στον χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας ορίζεται η 17.00, όπου οι διοργανωτές θα υποδέχονται τους συμμετέχοντες. Στην υποδοχή θα βρίσκεται και ο κουμπαράς όπου ο καθένας από εμάς θα συνεισφέρει στο φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης και θα παραλαμβάνει την αναμνηστική κονκάρδα και το διαπιστευτήριο συμμετοχής.  Ώρα εκκίνησης της μοτοβόλτας ορίζεται η  18.00,   όπου οι συμμετέχοντες ακολουθώντας  τους  προπομπούς  της οργάνωσης  στην  επιλεγμένη διαδρομή,  σε αργούς ρυθμούς,  δίχως προσπεράσεις αλλά  διατηρώντας την σειρά  και τις αποστάσεις, καταλήγουμε  πάλι στο σημείο εκκίνησης. 

Ώρα έναρξης της θεατρικής παράστασης ορίζεται η 19.30 

Απαραίτητη προϋπόθεση:  Μοτοσυκλέτα, σκούτερ, κλπ,  προστατευτικό  κράνος……  Χριστουγεννιάτικη διάθεση  και  αντίστοιχη  περιβολή  επιθυμητή……. Οσο πιο ΄΄φωτεινά΄΄, τόσο πιο καλά.    Σας περιμένουμε.

 Γιατί ” Όλοι μαζί μπορούμε πολλά.”

ΑΜΛΕΧ  &  LIVE  LOVE  RIDE

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...