Ευχαριστήριο Παναγιώτη Κουζή 2015

kouzenΤο 2015 ήταν μια ξεχωριστή αγωνιστική χρονιά την οποία θα θυμάμαι πάντοτε και θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Ήταν μια χρονιά όπου οι άνθρωποι που πιστεύουν σε μένα με στήριξαν βάζοντας στην άκρη προβλήματα και δυσκολίες για έναν μεγάλο σκοπό και ένα άπιαστο όνειρο, την συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP.

Αυτούς τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα και βίωσαν μαζί μου τις δυσκολίες, την απογοήτευση, την χαρά αλλά κυρίως κατάλαβαν την σημασία που είχε μια τέτοια κίνηση, η λέξη ευχαριστώ δεν χωράει την ευγνωμοσύνη που νοιώθω για την στήριξη που μου έδωσαν ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

kouzen

Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μαζί με έμενα πίστεψαν, ότι στα 27 μου μπορώ να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP, σε όλους αυτούς που αποδέχτηκαν το ενδεχόμενο να μην διεκδικήσω ακόμα ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην ΜΧ1, στους ανθρώπους που είχαν ένα χαμόγελο και ένα “μπράβο, δεν πειράζει” στα δύσκολα αποτελέσματα που έφερα στο εξωτερικό. Την φετινή χρονιά δεν κατάφερα να κατακτήσω κάποιον τίτλο στην Ελλάδα ή να φέρω τα αποτελέσματα που ήθελα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP. Την φετινή χρονιά όμως κέρδισα κάτι ανεκτίμητο, κατάλαβα μέσα από τους αγώνες τι σημαίνει να πιστεύουν ανιδιοτελώς σε εσένα και πόσο σημαντικό είναι στην ζωή να έχεις Ανθρώπους δίπλα σου.

Οι Εταιρείες
Honda Αφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, Michelin, Vitex, Krd-Fox-Spy, Monster Energy, Drakos Engineering, Drakos Digital, CL Brakes, RK Chains, Excel Takasago, Igol, Dark Side Tattoo Society, Ηλιόχρωμα, motokouzis.gr, bigballsmx.com, K-Shock, ΦΙΑΜ, Pandis Service, Mediko Moto, Herbalife 24, printway.gr, mxin.gr.

Οι Άνθρωποι
Δημήτρης Κεραμιδάς, Γιώργος Πιπερίγκος, Γιώργος Πανδής, Ηλίας Γεωργιόπουλος, Μενέλαος Κοντογιάννης aka Melon, Χρήστος Γεωργαντάς aka Biou, Γιώργος Δημητρέας aka Leone, Σωτήρης Ζαφειρόπουλος, Κώστας Τζιώρας, Γιάννης Δήμτσας, οικογένεια Κρητικού, Αλέξανδρος Λιάπης, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος,

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...