Εργαλειοφόρος Matrix M31

IMG_1395H Matrix Concepts διαθέτει έναν αρκετά βολικό εργαλειόφορο για όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα χρειαστεί να έχετε κοντά σας στην προπόνηση σας και στον αγώνα. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τον μικρότερο της σειράς τον Μ31 που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες μας.

Ίσως να σκεφτεί κανείς ότι δεν χωράει και πολύ τεχνολογία στην κατασκευή ενός εργαλειοφόρου όμως στην περίπτωση του Matrix M31 διαπιστώσαμε ότι έχει εστιάσει και έχει λύσει όλα τα προβλήματα που είχαμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν με διάφορες σειρές εργαλειοφόρων.

IMG_1366

Καταρχήν είναι στις σωστές διαστάσεις 24x29x50, δεν είναι πολύ μικρός ούτε όμως και πολύ μεγάλος και έτσι μπορεί να μπει άνετα σε οποιοδήποτε πορτμπαγκάζ ή φορτηγάκι ενώ δεν πιάνει χώρο γενικά και μπορεί να αποθηκευτεί άνετα σχεδόν παντού. Κατά δεύτερον έχει πολύ καλή χωροταξία με δύο μεγάλα μεταλλικά συρτάρια και ένα χώρο με εργαλειοθήκη για μικρά εργαλεία και ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από την εργαλειοθήκη για μεγαλύτερα εργαλεία. Εμείς καταφέραμε με άνεση να χωρέσουμε όλα μας τα εργαλεία και δεν είναι λίγα μια που μπορείς με αυτά να κάνεις σχεδόν όλες τις εργασίες σε μια motocross μοτοσυκλέτα.

 

IMG_1367

Με το κλείσιμο του καπακιού κλειδώνουν και τα συρτάρια και έτσι αποφεύγεται το ενοχλητικό άνοιγμα των συρταριών κατά την μεταφορά. Μια και αναφέραμε την μεταφορά να τονίσουμε ότι οι λαβές δεξιά και αριστερά είναι πάρα πολύ χρήσιμες ειδικά στην περίπτωση μας που τα πολλά εργαλεία έχουν κάνει τον εργαλειοφόρο βαρύ, και το χερούλι πάνω από το καπάκι του εργαλειοφόρου αν και δείχνει γερό, δεν νομίζουμε ότι θα άντεχε πολλές μεταφορές. Τελευταίο αλλά όχι αμελητέο είναι η έξυπνη χρησιμοποίηση δύο υλικών, πλαστικού και σιδήρου ώστε να αντέχει στην κακοποίηση και τα χτυπήματα αποφεύγοντας βαθουλώματα και γρατζουνιές που δείχνουν άσχημα στο βάθος του χρόνου.

IMG_1377

Τον εργαλειοφόρο Matrix M31 θα τον βρείτε διαθέσιμο στο κατάστημα GRC Powerfactory (Τηλ.210 2513994).

This slideshow requires JavaScript.

 

 

907 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΛΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει...