Νέα Αγοράς της Εβδομάδας

Αυτή την εβδομάδα στην ενότητα μας “Νέα Αγοράς της Εβδομάδας” θα βρείτε ποιοτικά προϊόντα που προσφέρουν καλύτερη αίσθηση, μεγαλύτερη αντοχή και ασφάλεια στο αγαπημένο σας άθλημα.

 


 

Δίσκοι ProX για όλα τα μοντέλα

Στην Drakos Engineering θα βρείτε δίσκους συμπλέκτη της εταιρείας ProX για όλα τα μοντέλα μοτοσυκλετών. Οι δίσκοι συμπλέκτη ProX παράγονται από τα εργοστάσια OEM, κυρίως στη Ιαπωνία. Είναι κατασκευασμένοι σύμφωνα με τις προδιαγραφές OEM για να προσφέρουν ομαλή λειτουργία του συμπλέκτη, μέγιστη απόδοση και αντοχή. Όλοι οι δίσκοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με τα περιφερειακά συμπλέκτη όπως η σκληρή ανωδιομένη καμπάνα συμπλέκτη κ.τ.λ.

prox-friction-plate-set-yz426f-00-17710-p

Χαρακτηριστικά δίσκων συμπλέκτη ProX 
• Παράγονται στα εργοστάσια OEM.
• Κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές OEM για μεγαλύτερη απόδοση και αντοχή.
• Μπορούν να τοποθετηθούν σε συνδυασμό με άλλα περιφερειακά συμπλέκτη της ProX ή OEM.
• Αξιόπιστη και μέγιστη απόδοση

ProX
Η καλύτερη επιλογή για κάθε αναβάτη.

Πλήρης Γκάμα σε OFF ROAD μοτοσυκλέτες.

Περισσότερες πληροφορίες Drakos Engineering (τηλ. 210-8251640).


 

Kit ProTaper Micro για παιδιά

microbarkit-1

 

Το ProTaper Micro τιμόνι έχει σχεδιαστεί για να φέρει επανάσταση στον έλεγχο των μοτοσικλετών off-road για τους νέους αναβάτες. Εφαρμόζοντας νέες τεχνικές κατασκευής, η ProTaper καινοτομεί με ένα κιτ μετατροπής του τιμονιού που προσφέρει μειωμένη διάμετρο στις λαβές για τους νέους αναβάτες, για την καλύτερη αίσθηση κατά την προπόνηση και τον αγώνα. Με τη λεπτότερη ζώνη συγκράτησης, οι νεαροί αναβάτες μπορούν πλέον να έχουν καλύτερη πληροφόρηση για την πρόσφυση,  στον ίδιο βαθμό που ένας ενήλικος αναβάτης καταλαβαίνει με τις παραδοσιακού μεγέθους λαβές. Το ProTaper Micro προσφέρει καλύτερο έλεγχο, μειώνει δραστικά την κόπωση, και τελικά δίνει στους νεότερους αναβάτες την ευκαιρία να οδηγήσουν στο μέγιστο των ικανοτήτων τους. Ο μοναδικός σχεδιασμός του Micro τιμονιού χρησιμοποιεί ένα προηγμένο, abrupt-taper, για να δώσει μια μικρότερη διάμετρο στις λαβές διατηρώντας παράλληλα 7/8″ διάμετρο στην περιοχή των καβαλέτων κάνοντας έτσι εύκολη την εγκατάσταση απευθείας σε οποιαδήποτε μάρκα ή μοντέλο στον μίνι κόσμο των 85cc ή και σε μικρότερες μοτοσυκλέτες.Το kit έρχεται πλήρες, με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση.

microbar-2

Kit ProTaper Micro

  • Τιμόνι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου σειράς 2000  T6
  • Μπαράκι κατασκευασμένο ψυχρό σφυρήλατο αλουμίνιο
  • Σφιγκτήρες με CNC κατεργασία από αλουμίνιο 6061 διατηρώντας την πολυμερή αεροδιαστημική ποιότητα
  • Τιμόνι υψηλής τεχνολογίας, με εκτόνωση κραδασμών και ανοδιωμένο φινίρισμα για απαράμιλλη αντοχή
  • Στην αριστερή πλευρά στο τιμόνι υπάρχει επεξεργασία που παρέχει μέγιστη πρόσφυση-κράτημα
  • Χημικά εφαρμοσμένα γραφικά στο τιμόνι, είναι ανθεκτικά στις γρατσουνιές και δεν ξεφλουδίζουν
  • Micro λαβές(γκρίπ) κατασκευάζονται με μαλακό, συνθετικό καουτσούκ με σχεδίαση 1/3 waffle
  • Δύο τεμαχίων σωλήνες Micro γκαζιού κατασκευασμένοι από κράμα Τ6 αλουμίνιο, ανοδιωμένο  με επτά προαιρετικά έκκεντρα (περιλαμβάνεται)
  • Οριζόντιο μαξιλάρι-κάλυμμα στο μπαράκι(περιλαμβάνεται)

Περισσότερες πληροφορίες στα καταστήματα Tzortzopoulos.gr (τηλ.210-9241108).

 


Ήρθαν οι Νέες Επιγονατίδες ΜΟBIUS X8 BRACE

Η εταιρεία GRC Powerfactory  σας παρουσιάζει τις νέες επιγονατίδες των πρωταθλητών Ryan Dungey, Ryan Villopoto και Josh Grant τις Mobius X8 Brace που αντιπροσωπεύει για την Ελλάδα και την Κύπρο. Οι επιγονατίδες Mobius X8 Brace είναι κατασκευασμένες για να προσαρμόζουν και να υποστηρίζουν κάθε γόνατο χάρη της νέας αντίληψης σχεδίαση τους.

specs

Χαρακτηριστικά επιγονατίδας Mobius X8 Brace

 1. Κέλυφος από molded πλαστικό
Τo 20% του κελύφους είναι κατασκευασμένο από νάιλον και έχει σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτο σε διάφορα μέρη επιτρέποντας στο κέλυφος να πάρει το σχήμα του ποδιού του χρήστη, για μεγαλύτερη άνεση, καλύτερη εφαρμογή και σταθερότητα.
 .
2. Σφυρήλατα εξαρτήματα αλουμινίου
Ο σφιγκτήρας, η βάση του σφιγκτήρα, το stop της προέκτασης και οι αρθρώσεις είναι κατασκευασμένα από CNC σφυρήλατο αλουμίνιο 6061-Τ6 για μεγαλύτερη αντοχή.
 .
3. Συρματόσχοινο από ανοξείδωτο χάλυβα
Το 7Χ19 ανοξείδωτο συρματόσχοινο τύπου 304 είναι ειδικά περασμένο γύρω από το πόδι του χρήστη για να ενισχύσει  περιμετρικά την κύρια άρθρωση του γονάτου. Το συρματόσχοινο είναι σχεδιασμένο να είναι εύκαμπτο, να μην φθείρεται, και παράγει αντίσταση εκτόνωσης 1000lbs.
.
4. H πλάκα πίσω από τον τένοντα
H πλάκα πίσω από τον τένοντα είναι σχεδιασμένη με μοναδικό τρόπο για να υποδέχεται το συρματόσχοινο γύρω από το γόνατο του χρήστη, σε μια στρατηγική θέση που υποστηρίζει την άρθρωση. H πλάκα πίσω από τον τένοντα είναι κατασκευασμένη από ειδικό εύκαμπτο Kraton υλικό και είναι σχεδιασμένο να εφαρμόζει και να κρατάει την θέση του στο πόδι του χρήστη. 
 .
5. Αφρώδες υλικό
Το αφρώδες υλικό είναι κατασκευασμένο από μικρά κελύφη αφρού αιθυλεστέρα βινυλίου (EVA). Τα EVA είναι σχεδιασμένα να εφαρμόζουν στο πόδι του χρήστη παίρνοντας την φόρμα του ποδιού του προσφέροντας κορυφαία άνεση και έλεγχο ενώ παράλληλα βοηθούν να μην μετακινείτε το Mobius πάνω στο πόδι. Το υλικό EVA δεν απορροφά τον ιδρώτα, έτσι δεν έχει οσμές και είναι πιο εύκολο να καθαριστεί.
 .
 6. Δέστρες
Οι δέστρες από velcro είναι σχεδιασμένες για να είναι άνετες και πλήρως ρυθμιζόμενες. Κατασκευασμένες από θερμοπλαστικό(TPR) προσφέρουν αντοχή και ευκολία στην χρήση. Είναι αριθμημένες διευκολύνοντας τον χρήστη να σφίξη την επιγονατίδα με τον σωστό τρόπο ώστε να απολαμβάνει την τέλεια εφαρμογή.
 .
Περισσότερες πληροφορίες στο κατάστημα grc-powerfactory.gr (τηλ.210-2513994).
906 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...