AMA/FIM SX – Επιστολή-Απολογία Weston Peick

113224_peick-indysx2015-cudby-002Μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του στον πρώτο αγώνα του AMA/FIM Supercross χτυπώντας συναθλητή του μετά από πτώση, ο Weston Peick συνέταξε μια επιστολή-απολογία για την συμπεριφορά του ζητώντας συγνώμη.

Έχει γίνει γνωστό το video με τον Weston Peick να επιτεθείτε στον Vince Friese στα ημιτελικά του πρώτου αγώνα της χρονιάς στο Anaheim όταν ο δεύτερος έριξε και τους δύο κάτω με μια αλόγιστη κίνηση. Ο Peick φυσικά τιμωρήθηκε για αυτή του την ενέργεια και πρόσφατα ζήτησε συγνώμη με την παρακάτω επιστολή:

Στους φίλους μου, τους φιλάθλους και τους χορηγούς

Αφού πέρασε λίγος καιρός για να απορροφήσω τις ενέργειες μου του περασμένου Σαββάτου, ένοιωσα ότι είναι απαραίτητο να απολογηθώ για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκα στην ένταση του αγώνα. Πρέπει να παραδεχτώ ότι συγκινήθηκα από την υποστήριξη που έλαβα αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι ο αγώνας είναι ακριβώς για αυτό, για να αγωνιζόμαστε με τις μοτοσυκλέτες μας. 

Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη χρονιά που ο ανταγωνισμός ήταν τόσο μεγάλος και τόσο δυνατός. Δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω στον τρίτο αγώνα της χρονιάς για να αγωνιστώ όπως εγώ γνωρίζω αντιπροσωπεύοντας τους χορηγούς μου και τους οπαδούς μου στο μέγιστο των ικανοτήτων μου. 

Θα σας δω στο Anaheim II.

Weston Peick

113224_peick-indysx2015-cudby-002

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...