MXGP – Ξεκίνησε τις προπονήσεις με Suzuki o Β.Townley

2016-redsandben-townley2Η ομάδα της Suzuki World συγκεντρώθηκε στην Ισπανία για την πρώτη τους επίσημη προπόνηση ως ομάδα μαζί με την πρόσφατη προθήκη του Νεοζηλανδού Ben Townley. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ενθαρρυντικές και η ομάδα είναι αισιόδοξη για το μέλλον.

Μαζί με τον Ben Townley ήταν φυσικά ο Kevin Strijbos που θα αγωνιστούν μαζί στην κατηγορία MXGP του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αλλά και οι Jeremy Seewer και Bas Vaessen από την κατηγορία της ΜΧ2.

Ο Ben Townley δήλωσε: ‘Νομίζω ότι η μοτοσυκλέτα μου ταιριάζει πολύ καλά και διασκεδάζω όταν την οδηγώ. Μπόρεσα να δοκιμάσω μερικά πράγματα στην μοτοσυκλέτα και τώρα που ήρθα, είδα ότι την έχουν βελτιώσει ακόμα περισσότερο  για εμένα.  Ανυπομονούσα να δουλέψω με τον Stefan Everts. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα πει για την οδήγηση μου και πως θα πάνε τα πράγματα. Η ταχύτητα μου πρέπει να βελτιωθεί αυτή την περίοδο και νομίζω ότι πρέπει να βελτιωθώ σε μερικούς τομείς ακόμα. Μου είναι δύσκολο που έχω αφήσει την οικογένεια μου πίσω στην Νέα Ζηλανδία, μου λείπουν από τώρα.’

2016-redsandben-townley2

Ben Townley

 

Ο Team Manager της ομάδας Stefan Evert δήλωσε για την νέα συνεργασία με τον Ben Townley: ‘Είμαι χαρούμενος που ο Ben έκανε το ταξίδι και τώρα έχει τον χρόνο να εγκλιματιστεί με τον κρύο καιρό και την διαφορά της ώρας. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος για προπονήσεις στον ίδιο ρυθμό με τους υπόλοιπους οδηγούς της ομάδας.’

Η πρώτη αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στον διεθνή αγώνα του Hawkstone Park International στις 07/02/16 στην Αγγλία στο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας για τον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP στις 27/02/16 στο Losail του Qaτar.

2016-redsandkevin-strijbos3

Kevin Strijbos

 

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...