Καλύμματα σελών motocross/enduro από την crossxracing

crossx logoΗ εταιρία crossxracing σας προσφέρει ποιοτικά καλύμματα σελών υψηλής αντοχής για όλα τα μοντέλα motocross και enduro μοτοσυκλετών.

Η δημιουργία ενός καλύμματος ποιοτικά ισάξιου με τα αντίστοιχα μεγάλων εταιριών που κυκλοφορούν υπήρξε πρόκληση για εμάς. Έτσι μετά από αναζήτηση για εύρεση των καλύτερων υλικών της αγοράς δημιουργήθηκαν τα καλύμματα σελών crossxracing.

2

Η δερματίνη που χρησιμοποιείται για την δημιουργία των καλυμμάτων χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή και εξαιρετική αντιολισθητική ικανότητα. Εκτός από την ποιότητα της δερματίνης, ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, αποτελεί η θερμοκολλητική ταινία στις ραφές, η οποία καθιστά τη σέλα πλήρως αδιάβροχη και επιμηκύνει την ζωή του σφουγγαριού, κάτι το οποίο συναντάται σε ελάχιστες εταιρίες.

1

Μέσα από την ιστοσελίδα μας (www.crossxracing.com) έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε το κάλυμμα που σας ταιριάζει. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε  τρία διαφορετικά σχέδια: μονόχρωμη, δίχρωμη και με ρίγες. Ακόμη μπορείτε να διαλέξετε πέρα από τους βασικούς συνδυασμούς χρωμάτων όποιο συνδυασμό χρωμάτων επιθυμείτε.

4

Η crossxracing σας παρέχει άμεση παράδοση της παραγγελίας σας αφού ο μέγιστος χρόνος παράδοσης είναι 3 εργάσιμες μέρες.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή περαιτέρω πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας:

www.crossxracing.com

info@crossxracing.com

Τηλ. 6944548266

906 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...