Δοκιμάζουμε το έξυπνο stand της Race Tech

IMG_1418Τα stand μοτοσυκλετών motocross έρχονται σε πολλά σχέδια και διαστάσεις με το καθένα να εξυπηρετεί ένα συγκεκριμένο σκοπό. Μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησης με το άθλημα του motocross έχουμε βρει αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες μας και το σχέδιο που εμάς μας εξυπηρετεί και δεν είναι άλλο από αυτό της Race Tech.

Εκτός από τα σταθερά stand που πρέπει να σηκώσεις με τα χέρια την μοτοσυκλέτα και να την τοποθετήσεις πάνω αλλά και του μοχλισμού που σου επιτρέπουν να σηκώσεις την μοτοσυκλέτα πατώντας ένα μοχλό, υπάρχει και το κλασικό ξεχασμένο σχέδιο των παλαιών motocrosers το γνωστό “Π” που ήταν μια απλή ιδιοκατασκευή με  ένα μεταλλικό πλαίσιο σε σχήμα Π και με ένα μπράτσο για σήκωμα και στερέωση. Το συγκεκριμένο stand της Race Tech είναι μια βιομηχανοποιημένη έκδοση αυτής της παλιάς ιδέας που πιστεύουμε ότι κακώς δεν έχει βρει την ανταπόκριση που της ταιριάζει από το αγοραστικό κοινό.

20160202_123240

Ένα παλιό σοφό ρητό έλεγε “αν θέλεις να κάνεις κάτι γρήγορα, εύκολα, με το μικρότερο κόστος και κόπο, βάλε έναν τεμπέλη να το σχεδιάσει”. Νομίζουμε ότι η αναφορά ταιριάζει γάντι στο stand της Race Tech που είναι εύκολο να κατασκευαστεί και με μικρό κόστος και το σημαντικότερο είναι ότι γλυτώνει από πολύ κόπο τους χρήστες του(κάτι ήξεραν οι παλιοί).  Η σχεδίαση του είναι απλή και λειτουργική. Δεν είναι πολύπλοκο για να χαλάσει, δεν πιάνει καθόλου χώρο γιατί η Race Tech έχει προβλέψει το μπράτσο να μαζεύει, και το καλύτερο είναι, ότι η δύναμη που απαιτείτε για να κατεβάσει κάποιος από το stand την μοτοσυκλέτα του είναι γελοία ενώ με λίγη εξάσκηση είναι πολύ εύκολο να την ανεβάσεις πάλι πάνω στο stand όπως μπορείτε να δείτε στο video παρακάτω.

IMG_1416

Αν γυρνάτε κουρασμένοι από το σκέλος σας και το να βάλετε την μοτοσυκλέτα σας στο stand σας φαίνεται βουνό τότε το stand της Race Tech είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Μπορεί να μην σας γεμίζει το μάτι ή να μην είναι εντυπωσιακό όπως άλλα stand, όμως εκείνη την στιγμή θα καταλάβετε την ανεκτίμητη αξία του.

To stand της Race Tech θα το βρείτε στο κατάστημα GRC Power Factory Galatis. (τηλ.210-2513994)

 

This slideshow requires JavaScript.

896 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
ΤΟ ΝΕΟ ASUS 125 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ MOTOWAY!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η Motoway Καμπράνης Α.Ε, έπειτα από 37 χρόνια λειτουργίας στον χώρο της...