AMA/FIM SX – Ενημέρωση τραυματισμών

118291_canard-oaklandsx2016-c_e8d8H λίστα των τραυματισμών είναι αρκετά μεγάλη αλλά έχουμε εστιάσει στις σημαντικότερες απουσίες έως τώρα στο πρωτάθλημα AMA/FIM Supercross 2016. Μερικές από αυτές είναι ίδιες και άλλες αφορούν αθλητές που θα απουσιάσουν ξανά και όλα αυτά λίγο πριν τον αγώνα του Phoenix.

Χωρίς την Yoshimura Suzuki
Η χρονιά δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την κίτρινη ομάδα και μετά την πρώτη της συμμετοχή και με τους δύο οδηγούς της στο Oakland, έμεινε ξανά χωρίς κανέναν οδηγό. Ο James Stewart επέστρεψε στο Oakland, ήταν γρήγορος αλλά υπέφερε από την οραση του που ήταν θολή λόγω της διάσεισης που υπέστη μωρίτερα μέσα στην σεζόν. Θα επιστρέψει όταν θα είναι 100% έτοιμος όπως δήλωσε. Όσο για τον Blake Baggett το Οakland ήταν ο πρώτος του φετινός αγώνας αλλά όχι και ο τυχερός αφού αντιμετώπισε πτώσεις που επιβάρυναν την κατάσταση στον τραυματισμένο του ώμο…θα μείνει εκτός στο Phoenix και θα επιστρέψει στο San Diego.

O Juston Bogle υπολογίζει το San Diego
Ένας από τους φετινούς “rookies” της χρονιάς ο Justin Bogle είχε τραυματιστεί στο πόδι του κατά την προετοιμασία και ένοιωσε ενοχλήσεις στην αρχή της σεζόν. Θα κάτσει μερικούς αγώνες εκτός για να επιστρέψει στο San Diego.

Η μοίρα του Trey Canard
Ότι και να πει κανείς για την μοίρα του Trey Canard με τους τραυματισμούς στην καριέρα του είναι λίγο. Έσκισε το χέρι του στο Anaheim II, προσπάθησε να τρέξει στον τελικό, είχε πτώση με αποτέλεσμα το χέρι του να πρηστεί. Δεν θα είναι ούτε στο Phoenix και ανάλογα με την κατάσταση του θα δει για τους επόμενους αγώνες. Έτσι κι αλλιώς το πρωτάθλημα έχει χαθεί για τον ίδιο.

O Andrew Short θα πάρει την εκκίνηση στο Dallas
Για όσους απορούν γιατί φέτος ο Andrew Short δεν έχει πάρει καμία εκκίνηση στο πρωτάθλημα, ηαπάντηση είναι απλή, γιατί δεν τρέχει. Ο Short τραυματίστηκε στην αρχή της σεζόν στον ώμο και αναμένει να επιστρέψει το αργότερο στον αγώνα του Dallas.

O Broc Tickle δίνει την θέση του στον Jake Weimer
Εδώ και δύο εβδομάδες ο Broc Tickle υποφέρει από ένα τραυματισμό στο χέρι του και η RCH Suzuki τον έχει αναπληρώσει με τον Jake Weimer. Η επιστροφή του Tickle θα πραγματοποιηθεί σε περίπου έξι εβδομάδες.

Άλλη μια κακή χρονιά για τον Dean Wilson
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Wilson δεν θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα. Το πρόβλημα στους χιαστούς έβαλε τέλος στην φετινή του αναζήτηση στο supercross.

118291_canard-oaklandsx2016-c_e8d8

 

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...