MXGP – Ανανέωσε με την ΚΤΜ και επιστρέφει ο A.Cairoli στην ενεργό δράση

s1200_imageΟ οχτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Motocross Antonio Cairoli ανανέωσε για ακόμα τρία χρόνια το συμβόλαιο του με την Red Bull KTM και επιστρέφει στους αγώνες αυτό το σαββατοκύριακο μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. 

Πατώντας καλά στα 30 του έτη ο Antonio Cairoli παραμένει ο σημαντικότερος διεκδικητής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP και για την φετινή χρονιά, παρά το γεγονός ότι το 2015 δεν είχε την πορεία που περίμενε, αντιμετωπίζοντας τραυματισμούς και άτυχες στιγμές. Η Red Bull KTM δείχνει να το γνωρίζει καλά αυτό και ανανέωσε το συμβόλαιο του Ιταλού για ακόμα τρία χρόνια φτάνοντας μέχρι και το 2018.

Ο Cairoli δήλωσε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το γεγονός ότι συνεχίζω την επιτυχημένη καριέρα μου με την KTM. Θέλω να αγωνιστούμε πραγματικά για τον παγκόσμιο τίτλο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Θα το κάνω με μια πολύ ωραία ομάδα την KTM, και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό”.

Από την μεριά της ΚΤΜ ο Pit Beirer δήλωσε: “ Είμαστε προφανώς ευχαριστημένοι με το γεγονός ότι ο Antonio Cairoli θα είναι μαζί με την οικογένεια της ΚΤΜ για τα επόμενα τρία χρόνια. Παρά τη δύσκολη περίοδο του 2015 θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί για να ξαναβρεθούμε στην πορεία των πρόσφατων επιτυχημένων ετών”.

Ο Cairoli μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του στην περίοδο της προετοιμασίας, θα αγωνιστεί στον τελευταίο αγώνα του MX Internazionali d’Italia 2016 στο Ottobiano αυτό το σαββατοκύριακο ενώ θα είναι έτοιμος και για τον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2016 στο Qatar στις 28 Φεβρουαρίου.

s1200_image

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...