Παρουσίαση αγωνιστικών ομάδων KTM South East Europe 2016

IMG_1820Σε μια όμορφη εκδήλωση για δημοσιογράφους η ΚΤΜ South East Europe παρουσίασε τις αγωνιστικές της ομάδες που θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα motocross, enduro και ταχύτητας για το 2016. Παράλληλα με τις ομάδες της ΚΤΜ παρουσιάστηκαν και οι ομάδες της Husqvarna.   

Οι προετοιμασίες των ομάδων για του ελληνικούς αγώνες μοτοσυκλετών 2016 βρίσκονται στο απόγειο τους παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα προγράμματα των πρωταθλημάτων. Η ΚΤΜ South East Europe με μια εντυπωσιακή για τα ελληνικά δεδομένα εκδήλωση παρουσίασε τις αγωνιστικές της ομάδες οι οποίες οφείλουμε να πούμε ότι είναι από τις μεγαλύτερες που έχει παρουσιάσει στην ιστορία της απαριθμώντας τρεις ομάδες για το motocross, τρεις ομάδες για το enduro, μια για την ταχύτητα και ακόμα μια ομάδα σε enduro και motocross για την Husqvarna.

Motocross Orange Team
H πορτοκαλί ομάδα της ΚΤΜ South East Europe για το 2016 θα έχει στην ΜΧ1 δύο αναβάτες που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της εταιρείας και το 2015. Ο Κυριάκος Κόττης την περσινή χρονιά έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στους αγώνες, ερχόμενος από μια αποχή αρκετών ετών, καταλαμβάνοντας τελικά την τέταρτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και για το 2016 ελπίζει σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα συνεχίζοντας με τους πορτοκαλί. Ο Γιώργος Ηλιόπουλος δοκίμασε νέα πράγματα την περσινή περίοδο που δεν του βγήκαν, και επέστρεψε στην ΚΤΜ έχοντας χάσει όμως αρκετούς βαθμούς που τον περιόρισαν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.  Το 2016 ξεκινάει με την εταιρεία που τον έχει στηρίξει στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του και τον έχει βοηθήσει να διεκδικήσει τους υψηλούς του στόχους. Παρέα με τον Ηλιόπουλο στην ομάδα έχει προστεθεί και ο βετεράνος συντοπίτης του από το Αίγιο Νεκτάριος Παπαβασιλείου που φέτος επέλεξε να αγωνιστεί στην ΜΧ2 πάνω σε μια δίχρονη μοτοσυκλέτα 150cc. Ο Παπαβασιλείου παραμένει ένας μεγάλος οπαδός του αθλήματος και είναι ιστορικής σημασίας άνθρωπος για την ΚΤΜ καθώς έχει φέρει τους πρώτους τίτλους της εταιρείας στην Ελλάδα. Team Manager της ομάδας θα είναι ο Χαράλαμπος Πλακετάς.

orange team 2016

Motocross Black Team
Η ομάδα θα εκπροσωπεί και τις δύο μάρκες και θα έχει στην σύνθεση της καινούργια πρόσωπα ως προς την εταιρεία αλλά και το πρωτάθλημα. Με Husqvarna θα αγωνιστεί φέτος ο Ανάργυρος Τσαρνάς στην ΜΧ1 και φιλοδοξεί για μια καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα του 2016 από την περσινή πέμπτη θέση. Επανέρχεται ο ταλαντούχος αθλητής Μιχάλης Παναγιωτόπουλος στην ενεργό δράση και πάνω σε μια δίχρονη μοτοσυκλέτα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην ΜΧ1. Μαζί του επανέρχεστε και ο αδερφός του Μανώλης Παναγιωτόπουλος ο οποίος θα αγωνιστεί στην ΜΧ2 και αυτός με δίχρονη μοτοσυκλέτα. Team Manager της ομάδας θα είναι ο Παντελής Καρίμαλης.

black team 2016

Motocross ΜΑΚΙΝΑ Racing Team
Δυναμική παρουσία και απο την Βόρεια Ελλάδα με το κατάστημα Makina να υποστηρίζει την προσπάθεια νέων αθλητών. Στην ΜΧ2 ο Άγγελος Βογιατζής θα κάνει το 2016 την πρώτη παρουσία ερχόμενος από τις μικρές κατηγορίες όπου κατέκτησε τον πανελλήνιο τίτλο πέρσι στα 85cc και μαζί του θα είναι ο Γιώργος Θεοδωρίδης ο οποίος θα αγωνιστεί και στο enduro. Φυσικά στην ομάδα παραμένει ο Αντώνης Σάγμαλης που πήρε την περσινή χρονιά το πανελλήνιο πρωτάθλημα στα 65cc αλλά  και τον διεθνή τίτλο του πρωταθλητή νοτιοανατολικής Ευρώπης στην ίδια κατηγορία. Ο Σάγμαλης θα αγωνιστεί φέτος στα 85cc. Μαζί τους ο Δημήτρης Τσακατσώνης θα αγωνιστεί στην ΜΧ1 αλλά όπως θα δείτε παρακάτω και στο enduro.

makina team 2016

Motocross Motoaction Husqvarna Racing Team
O Αλέξανδρος Γεωργαντάς συνεχίζει με την Husqvarna και τον Νίκο Ζουρνατζή και το 2016.

husqvarna team mx

Enduro KTM South East Europe Racing Team
Με ΚΤΜ θα συνεχίσει το 2016 και ο Αλέξης Ζώρας στο enduro όπου θα αγωνιστεί στην κατηγορία Ε1 από την Ε2 που αγωνιζόταν πέρσι. To 2015 o Ζώρας τερμάτισε στην τρίτη θέση της Ε2 και στην τέταρτη θέση της γενικής βαθμολογίας.

ktm team enduro 2016

Enduro ΜΑΚΙΝΑ Racing Team
Στην ενεργό δράση θα επιστρέψει και ο Δημήτρης Τσακατσώνης όσο του το επιτρέψουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις ενώ το κατάστημα του Makina θα υποστηρίξει νέους αθλητές όπως ο Γιώργος Θεοδωρίδης και ο Δημήτρης Ματσιάτσιος. Team manager της ομάδας θα είναι ο Γιάννης Θεοδωρίδης.

makina enduro team 2016

Enduro NANAKOS LESVOS TEAM
Από την μακρινή Μυτιλήνη ο Μανώλης Νανάκος θα κάνει την υπέρβαση της απόστασης και θα υποστηρίξει τρεις αθλητές του νησιού. Οι Λευτέρης Τιτιρέκης(Ε3), Μιχάλης Κόπανος(Ε2) και Γιάννης Χασάπης(Ε1) με Team Manager τον Μανώλη Νανάκο θα προσπαθήσουν όπως δήλωσαν, να ακολουθήσουν ολόκληρο το πρωτάθλημα.

nanakos lesvos team 2016

Enduro MOTOACTION HUSQVARNA TEAM
O μοναδικός dealer Husqvarna στην Ελλάδα Νίκος Ζουρνατζής(Μotoaction) εκτός από την υποστήριξη στο motocross θα έχει φυσικά ομάδα και στο enduro με τον ίδιο να επιστρέφει στην ενεργό δράση ως οδηγός και φυσικά ως Team Manager. Η ομάδα εκτός του Ζουρνατζή(Ε Veteran) θα έχει τους Αντώνη Δήμου(Ε3) και Γιάννη Κωνσταντινούδη(ΕJunior) ενώ όλοι θα αγωνιστούν με δίχρονες μοτοσυκλέτες.

motoaction team 2016

Street KTM SOUTH EAST EUROPE SA
Υποστηρίζοντας νέους οδηγούς αλλά και έχοντας αγωνιστικές προσφορές για τις κατηγορίες νέων αθλητών στην ταχύτητα, η ΚΤΜ για το 2016 θά έχει στην σύνθεση της τον Βασίλη Κορωνάκη, έναν πολλά υποσχόμενο νέο που έχει διαπρέψει στο πρωτάθλημα νέων αλλά και στο MiniGP.

 

ktm street team 2016

 

H KTM South East Europe δεν παρέλειψε σε αυτήν την εκδήλωση να ευχαριστήσει ανθρώπους που την έχουν βοηθήσει στο βάθος του χρόνου όπως ο πολυταξιδευτής Κώστας Μητσάκης που μας ταξίδεψε με μια παρουσίαση σε απίστευτα μέρη με την ΚΤΜ του και τις φωτογραφίες του, το κατάστημα Makina και την οικογένεια Τσακατσώνη για την πολυετή συνεργασία αλλά και τον Παντελή Καρίμαλη που πάντα είναι πρόθυμος να βοηθήσει την ΚΤΜ όποτε του έχει ζητηθεί.

 

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...