Παρουσίαση αγωνιστικών ομάδων motocross Yamaha Μοτοδυναμικής 2016

IMG_3624Η Yamaha Μοτοδυναμική A.E.E. με μια εντυπωσιακή εκδήλωση παρουσίασε τις αγωνιστικές της ομάδες για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2016, βγάζοντας το πάθος,  την αγάπη αλλά και το αγωνιστικό DNA της εταιρείας. 

Η Yamaha Μοτοδυναμική A.E.E. είναι μια από τις εταιρείες που επενδύει στον χώρο των αγώνων και την έντονη παρουσία της στους αγώνες για το 2016 επισημοποίησε σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στον πολυχώρο AΘΗΝΑΪΣ  Συγκεντρώνοντας συνεργάτες αλλά και ανθρώπους του χώρου της μοτοσυκλέτας η Yamaha Μοτοδυναμική A.E.E τίμησε τους διακριθέντες της εταιρείας για το 2015 που δεν ήταν και λίγοι,  απαριθμώντας μόνο στο motocross τέσσερις πρωταθλητές τον Δημήτρη Κοντολέτα(ΜΧ1), τον Γιάννη Τουρατζίδη(ΜΧ2), τον Φραγκίσκο Ζούνη(ΜΧ2Τ) και τον Κώστα Ντούζο(Quad) ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ανδρέας Ανδρέου(ΜΧ85) ισοβάθμησε στην πρώτη θέση χάνοντας τελικά το πρωτάθλημα στους κανονισμούς που ορίζουν τον πρωταθλητή σε αυτές τις περιπτώσεις.

IMG_3680

Στο ελληνικό αλλά και στο παγκόσμιο motocross η Yamaha βρέθηκε στην κορυφή. Με τέσσερις τίτλους στην Ελλάδα, έγινε το 2015 η πολυνίκης εταιρεία του πρωταθλήματος ενώ μετά από αρκετά χρόνια επέστρεψε στην κορυφή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP με τον Romain Febvre. Πολλές και σημαντικές ήταν οι διακρίσεις και στα υπόλοιπα μηχανοκίνητα αθλήματα των δύο τροχών ενώ η παρουσία της Yamaha θα είναι έντονη και το 2016, σε ταχύτητα, motocross, enduro αλλά και Rally.

IMG_3656

Για το 2016 η Yamaha Μοτοδυναμική A.E.E θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στην κατηγορία ΜΧ1 με τον περσινό πρωταθλητή τον Δημήτρη Κοντολέτα αλλά και με τον ταλαντούχο νεαρό Νίκο Λυρίου υπό τις οδηγίες του παλιού πολυπρωταθλητή Σταύρου Γεωργακόπουλου. Επίσης με την INA TV Team θα αγωνιστούν με Yamaha ο δευτεραθλητής του 2015 Δημήτρης Βαγγελάκος και ο Σκοπιανός Hristian Ilioski μια συνεργασία που φέρνει την σφραγίδα του Γιάννη Κολιγλιάτη και του Δημήτρη Χελιώτη. Επιστρέφει στην ενεργό δράση και ο στρατευμένος για λίγο ακόμα καιρό Δημήτρης Μπαξεβάνης συμμετέχοντας στην ΜΧ1.

IMG_3675

Στην ΜΧ2 ο δις πανελλήνιος πρωταθλητής της κατηγορίας Γιάννης Τουρατζίδης θα υπερασπιστεί για ακόμα μια χρονιά τον τίτλο του ντυμένος στα μπλε και μαζί του θα συνεχίσει με την ομάδα ο Μανώλης Κρητικός. Στην ΜΧ2Τ η Yamaha έχει προσθέσει στο Blu Cru τους Δημήτρη Τουρατζίδη και Στέλιο Σκόρδα και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο ΥΖ125 Junior Cup τον Οκτώβριο στην Γερμανία, διεκδικώντας μέσα από αυτή τη διαδικασία το έπαθλο της εργοστασιακής χορηγίας για συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΕΜΧ125 του 2017.

Στα μπλε θα είναι και ο Ανδρέας Ανδρέου τη νέα χρονιά διεκδικώντας το πρωτάθλημα της ΜΧ85 ενώ στα Quad μια νέα συνεργασία της Yamaha με το MotoStuff θα του Μάνου Κουτσουνάκη έχει τον περσινό πρωταθλητή Κώστα Ντούζο και αρκετούς ακόμα αθλητές που αναμένονται να ανακοινωθούν καθώς το πρωτάθλημα της κατηγορίας ξεκινάει λίγο αργότερα μέσα στη χρονιά.

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...