Παρουσίαση νέων ελαστικών On-Off και Scooter 2016 της Michelin

TV2_7710Σε μια ζεστή και όμορφη παρουσίαση η Michelin παρουσίασε στους δημοσιογράφους τα νέα της ελαστικά για μοτοσυκλέτες On-Off μεγάλου κυβισμού αλλά και για  scooter υψηλών επιδόσεων. Το 2016 είναι μια χρονιά στην οποία η Michelin έχει επενδύσει πολλά στην αγορά με νέα μοντέλα αλλά και στους αγώνες με την επιστροφή της στα MotoGP.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες τις αγοράς και εξελίσσοντας τις γκάμες της για την μοτοσυκλέτα, η Michelin το 2016 παρουσιάζει συνεχώς τα προϊόντα που προέκυψαν από την έρευνα και την τεχνολογία των προηγούμενων ετών. Μετά την motocross γκάμα που είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε πριν μερικούς μήνες, η Michelin παρουσίασε πρόσφατα δύο νέους τύπους ελαστικών που ήρθαν για να καλύψουν τις ανάγκες της αγοράς των μοτοσυκλετών scooter αλλά και ένα νέο μοντέλο για μεγάλου κυβισμού On-Off μοτοσυκλέτες.

TV2_7910

Το νέο MICHELIN Anakee Wild
Η Michelin έχει ανακοινώσει την παρουσίαση του νέου της ελαστικού – MICHELIN Anakee Wild- στην διεθνή αγορά από τον Φεβρουάριο του 2016. Προορισμένο για τις μεγάλου κυβισμού On-Off μοτοσικλέτες , είναι ένα radial ελαστικό που σχεδιάστηκε για διπλή χρήση εντός και εκτός δρόμου.

Προς το παρόν διατίθεται σε τέσσερις διαστάσεις radial, συμπεριλαμβανομένης της ναυαρχίδας της κατηγορίας, την BMW R 1200 GS, και η γκάμα των διαστάσεων του συγκεκριμένου ελαστικού θα ολοκληρωθεί με τρεις πρόσθετες διαστάσεις κατά την διάρκεια της χρονιάς, συνεπώς θα καλύψει τις περισσότερες μοτοσικλέτες που διατίθενται στην αγορά:

Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση του νέου ελαστικού της Michelin ΑΝΑΚΕΕ Wild.

TV2_7832

Για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της γρήγορα αναπτυσσόμενης αγοράς των scooter που έχει υπερδιπλασιάσει το μέγεθος της στην Ευρώπη τα τελευταία οχτώ χρόνια, η Michelin αποφάσισε να παρουσιάσει δύο νέες γκάμες ελαστικών στο πρώτο τρίμηνο του 2016: το MICHELIN Pilot Power 3 SC Radial και το MICHELIN Pilot Road 4 SC Radial. Προερχόμενα από τα MICHELIN Pilot Road 4 και MICHELIN Power 3 της σειράς των μοτοσικλετών, επωφελούνται από την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει η εταιρεία σε αυτό τον τομέα.

ΜΕΓΑΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ SCOOTER
Οι δύο αυτές γκάμες των ελαστικών, που προορίζονται για τα scooter μεγάλου κυβισμού των 400κ.εκ. και άνω που είναι εξαρχής εξοπλισμένα με radial ελαστικά, συμπληρώνει η μία την άλλη ανάλογα με την χρήση τους.

  • Το MICHELIN Pilot Road 4 Scooter θα ικανοποιήσει τους αναβάτες οι οποίοι είναι ευαισθητοποιημένοι ως προς την ασφάλεια κάτω από τις παντός καιρού συνθήκες οδήγησης χάρη στις εγκοπές μέχρι το τέλος του βάθους σκαλίσματος των ελαστικών. Άλλο ένα θετικό στοιχείο αποτελεί η εξαιρετική ανθεκτικότητα τους, αποτέλεσμα της ενίσχυσης της γόμας μιγματα πυριτίου. Τα εκπληκτικά επίπεδα της πρόσφυσης που παρέχουν τα MICHELIN Pilot Road 4 Scooter είναι σταθερά σε μεγάλο εύροςθερμοκρασιών, από τους 0οC έως και περισσότερο από τους 40οC, και σε βρεγμένο και σε στεγνό οδόστρωμα.
  • Το επιθετικό MICHELIN Pilot Power 3 Scooter στοχεύει στους χρήστες των scooter που είναι συνηθισμένοι στην σπορ οδήγηση και αναζητούν ένα ελαστικό που παρέχει εξαιρετική κατευθυντικότητα και πρόσφυση στο στεγνό οδόστρωμα. Η κατασκευή του επωφελείται από τη τεχνολογία διπλής-γόμας του MICHELIN 2CT το οποίο συνδυάζει πρόσφυση και αντοχή.

Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση των νέων ελαστικών της Michelin Pilot Scooter.

TV2_7910

 

905 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με τεράστια επιτυχία, εντυπωσιακό παλμό και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες πραγματοποιήθηκε η Έκθεση...