Προετοιμάζεται ο Jeffrey Herlings για τα 450 !

herlings-22Σε πρόσφατη συνέντευξη του σε Ιταλό δημοσιογράφο ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2016 της ΜΧ2 αποκάλυψε ότι εκτός από την κατάκτηση του τίτλου θέλει σε κάθε αγώνα να βρίσκεται κοντά σε χρόνους με το μεγάλα 450 της MXGP. 

Παραδέχτηκε επίσης ότι οι πίστες τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει και είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί τους χρόνους των 450 αλλά υπάρχουν και άλλες πίστες που τα 250 τα καταφέρνουν καλύτερα όπως στον τελευταίο αγώνα στην Leon του Μεξικό. O “Bullet” δεν ανέφερε πουθενά στην συνέντευξη ότι θα ανέβει την επόμενη χρονιά στην MXGP όμως, αν και φέτος ο τίτλος της μεγάλης κατηγορίας δεν πάει στην ΚΤΜ, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Herlings θα πάει το 2017 στα 450 και για αυτόν τον λόγο προετοιμάζεται από φέτος. Για τον ίδιο λόγο η ΚΤΜ πιέζει τον ομόσταυλο του Herlings στην ΜΧ2 Paul Jonass για καλύτερα αποτελέσματα μια και η εταιρεία πιστεύει στον Λετονό ως αντικαταστάτη του Herlings στην μικρή κατηγορία.

herlings-22

O J.Herlings είχε αγωνιστεί με 350 το 2012 στο MXDN του Lommel με τα χρώματα της Ολλανδίας και την κατηγορία ΜΧ3. Σε μια επική μάχη με τον A.Cairoli στο σκέλος των ΜΧ1-ΜΧ3 είχε έρθει δεύτερος πίσω από τον Ιταλό. Όπως φαίνεται η ρεβάνς δεν θα αργήσει να έρθει.

Φυσικά το μεγάλο πρόβλημα για την πορτοκαλί εταιρεία είναι τι θα γίνει με τον οχτώ φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Antonio Cairoli που όπως είναι λογικό δεν επιθυμεί ανταγωνισμό για τον τίτλο της MXGP μέσα από την ίδια του την ομάδα. Όμως ο Ιταλός δεν έχει καταφέρει να πείσει την περσινή χρονιά αλλά και φέτος ότι είναι ικανός να διεκδικήσει νίκες και πολύ περισσότερο τον τίτλο, κυρίως λόγω της νέας μοτοσυκλέτας και την ανάγκη που δημιουργούν οι νέες πίστες για περισσότερη δύναμη ανεβάζοντας τον Cairoli σε 450 από το αγαπημένο του 350 που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Αν ο Cairoli πάρει τον φετινό τίτλο της ΜΧGP και ο Herlings τον αντίστοιχο της ΜΧ2 θα υπάρξουν κλυδωνισμοί στην ΚΤΜ την επόμενη χρονιά. Με τα συμβόλαια των δύο οδηγών να διαρκούν μέχρι και το 2018 είναι δύσκολο γρίφος πως θα παραμείνει ο Herlings ακόμα μια χρονιά στην ΜΧ2 ή στην αντίθετη περίπτωση πως θα δεχτεί ο Cairoli τον ανταγωνισμό για τον τίτλο της μεγάλης κατηγορίας μέσα από την ίδια του την ομάδα.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...