Ο C.Reed στο MXGP, ο J.Herlings στο Southwick!

chadreedtoracemxgpin2016_564db130b3e39Δύο μεγάλοι οδηγοί ανακοίνωσαν ότι είναι έτοιμοι να διασχίσουν τον Ατλαντικό και να δώσουν ξεχωριστό ενδιαφέρον με τις συμμετοχές τους σε ΑΜΑ Motocross και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜΧGP. O Reed θα αγωνιστεί  τον Ιούνιο στην κατηγορία MXGP ενώ τον Ιούλιο ο Jeffrey Herlings θα συμμετέχει στην αμμουδερή πίστα του Southwick για το εθνικό πρωτάθλημα των HΠΑ. 

Ο τριαντατετράχρονος Chad Reed θα επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά από δεκαπέντε χρόνια και έχει προγραμματίσει δύο GP αυτό της Αγγλίας στο Matterley Basin στις 19 Ιουνίου αλλά και αυτό της Ιταλίας μια εβδομάδα μετά στην Mantova στις 26 Ιουνίου. Ο Αυστραλός βρίσκεται στη δύση της καριέρας του αλλά αναμένεται να είναι ανταγωνιστικός στην κατηγορία MXGP.

chadreedtoracemxgpin2016_564db130b3e39

Όταν ο C.Reed έτρεχε στο Παγκόσμιο πίσω στο 2001.

Την αντίθετη κατεύθυνση θα ακολουθήσει τον Ιούλιο ο Jeffrey Herlings και θα κάνει ένα από τα όνειρα του πραγματικότητα συμμετέχοντας στην μοναδική αμμουδερή πίστα του αμερικανικού πρωταθλήματος το Southwick που επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια απουσίας στο ημερολόγιο του εθνικού πρωταθλήματος. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα έχει ένα μήνα διακοπή τον Ιούλιο και στις 9 του ίδιου μήνα ο Ολλανδός έχει δηλώσει ότι θα αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα. Αυτό που δεν δήλωσε είναι σε ποια κατηγορία και ίσως εδώ έχουμε μια επιπλέον έκπληξη.

141372_Jeffrey_Herlings_KTM_250_SX-F_Valkenswaard_2016-600x400

Αν και δεν είναι βαθιά ευρωπαϊκή άμμος το Southwick ωστόσο για τον Herlings θα έχει ενδιαφέρον.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...