Έτοιμη η πίστα των Δουνέϊκων για τον πέμπτο αγώνα της χρονιάς

logo-diathlisiΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο 5ο Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MOTOCROSS 2016 θα διεξαχθεί και φέτος από το Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας. Το μεγάλο αθλητικό γεγονός θα φιλοξενηθεί και φέτος στην πίστα ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ στα Δουνέικα Ήλιδας με συνδιοργανωτή την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Ελλάδος Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας,  από το Σωματείο για 7η φορά 5η σε Πανελλήνιο επίπεδο και 2 σε Νοτίου Ελλάδος στα τρία χρόνια λειτουργίας του.

 

Τα μέλη του σωματείου με την συμπαράσταση της Παναγιωτόπουλος Κεραμοποιία εδώ και ένα μήνα προετοιμάζουν τον χώρο για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία  αθλητών ,συνοδών και φιλάθλων από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας και ενδεχομένως και κάποιων αθλητών από άλλα κράτη ,κάτι που συνηθίζεται. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε αθλητές από πολλά μέρη της Ελλάδας και πολλοί φίλοι του αθλήματος ,είχαν κατακλύσει την πίστα για μια τελευταία προπόνηση και αφομοίωση του αγωνιστικού χώρου,βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα ως προς την  οργάνωση για τις αλλαγές του αγωνιστικού χώρου που έχουν γίνει.

Το <<παρών>> στην προπόνηση έδωσαν αρκετοί διεκδικητές των τίτλων MX1,MX2,MX2T, OPEN και QUAD καθώς και οι ντόπιοι διεκδικητές  Κοτολέτας Δημ στην ΜΧ1 και Κονδυλόπουλος  Διονύσιος στην OPEN καθώς και άλλοι τοπικοί αναβάτες όπως οι Καρανασης Αλεκος και Σωτηροπουλος Γεωργιος που είναι ικανοί να ανέβουν βάθρο . Βέβαια το <<παρών>> έδωσαν και οι Μούρκος Κωνσταντίνος και Μυλωνίδης Αναστασιος αθλητές του σωματείου, σε μια προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, άλλα και οι νέοι αθλητές Ασημακόπουλος Γεώργιος και Κατσάνης Γεώργιος καθώς και χομπιστες αναβάτες.

Το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου όπως μας τόνισε ο Πρόεδρος του σωματείου Κ. Βεργόπουλος Γεώργιος με δωρεάν είσοδο το Σάββατο και μόνο 5ευρω την Κυριακή (τα παιδιά έως 12 δεν πληρώνουν) περιμένουμε ο κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος (υπάρχουν σκέπαστρα) να κατακλυστεί από φιλάθλους του Μηχανοκινήτου αθλητισμού και όχι μόνο , να παρακολουθήσουμε έναν ωραίο αγώνα αντάξιο των προηγουμένων, και να χειροκροτήσουμε τις χορευτικές φιγούρες στον αέρα από τους αθλητές αφού είναι όλοι εραστές του Αθλήματος και μοναδική ανταμοιβή τους είναι το χειροκρότημα μας. Οι συμμετοχές του αγώνα λήγουν την Πέμπτη το βράδυ και αναμένονται να είναι πολλές.

Με εκτίμηση 
Για την ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η.  
Θ.Κωστόπουλος 
ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. (Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας)  
Ροφιά 2 – 271.00 – Πύργος Ηλείας  
Tηλ..6972818933
http://diathlisi.webnode.gr/  email: diathlisi@yahoo.gr
4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...