Μια νέα γενιά μοτοσυκλετών enduro είναι εδώ!

KTM 350 EXC-F _MODELO 2017ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η KTM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εντελώς νέα γενιά μοτοσυκλετών Enduro, μοντέλα 2017, η οποία έχει σχεδιαστεί ολοκληρωτικά. Με εντελώς νέο πλαίσιο, νέους κινητήρες και μερικές αλλαγές στη γκάμα, η νέα γκάμα KTMEnduro είναι ελαφρύτερη, ισχυρότερη και ταχύτερη.
Η KTM για μια ακόμη φορά υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να παραμείνει πιστή στις αρχές της, διατηρώντας την κυριαρχία της, με offroad μοτοσυκλέτες Enduro που θέτουν τον πήχη και οι οποίες έχουν ανανεωθεί σε ποσοστό 90%. Σημαντική μείωση βάρους, έως και 5kg έχει επιτευχθεί σε όλη τη γκάμα, με βελτιωμένη συγκέντρωση μαζών που έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη οδική συμπεριφορά.

KTM EXC _SIX DAYS_MODELO 2017

Six Days

Για τα MY2017 η γκάμα έχει αλλάξει ώστε πλέον περιλαμβάνει τα 125 XC-W και 150 XC-W (αντικαθιστώντας τα 125 EXC και 200 EXC), που έχουν ειδικά σχεδιαστεί για αγώνες σε κλειστές πίστες, αλλά και σε πιο παραδοσιακές, τα πλήρως ομολογκαρισμένα 250 EXC και 300 EXC όσον αφορά τα δίχρονα. Στα τετράχρονα η KTM συνεχίζει με εντελώς αναβαθμισμένες μοτοσυκλέτες τα 250 EXC-F και 350 EXC-F όπως επίσης και με τα μεγαλύτερου κυβισμού 450 EXC-F και 500 EXC-F.

KTM 350 EXC-F _MODELO 2017

EXC-F

Οι νέες μοτοσυκλέτες έχουν νέο πλαίσιο, με νέες αναρτήσεις που περιλαμβάνουν το ανεστραμμένο πιρούνι WP XPlor 48, ενώ το τμήμα R&D του Mattighofen στην Αυστρία συνδύασε πληροφορίες από ένα εκτεταμένο δίκτυο αναβατών, από τις εργοστασιακές ομάδες, με πληροφορίες που ήρθαν από το τμήμα R&D της KTM North America ώστε να είναι σε θέση να παρουσιάσει νέους κινητήρες, με βελτιωμένη απόδοση, μειωμένο βάρος και μικρότερο μέγεθος ώστε να βελτιωθεί η συμπεριφορά τους στην οδήγηση.

KTM 125 XC-W_MODELO 2017

Με βελτιώσεις που συναντάμε από το πλαίσιο και τα πλαστικά, έως μικρές λεπτομέρειες στον πίνακα οργάνων των μοτοσυκλετών αυτών, η KTM ενσωμάτωσε τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε οι νέες μοτοσυκλέτες να καλύπτουν μια γκάμα αναβατών, από τον ερασιτέχνη μέχρι τον επαγγελματία αναβάτη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

KTM 300 EXC_MODELO 2017

Ακολουθώντας μια δοκιμασμένη παράδοση, τα ειδικής σχεδίασης μοντέλα SIX DAYS, βρίσκονται σε παράλληλο επίπεδο με τη νέα γενιά των EXC μοντέλων. Διατίθενται σε δίχρονα και τετράχρονα και εξοπλίζονται με αρκετά στοιχεία βελτίωσης της απόδοσης και χρήσιμα τεχνικά αξεσουάρ. Οι νέες μοτοσυκλέτες “Six Days Spain”, σχεδιάστηκαν με προσεγμένα γραφικά ώστε να αποδίδουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των μοτοσυκλετών αυτών.

KTM EXC MODELO 2017

Joachim Sauer (KTM Offroad Product Manager): “Όπως συνηθίζουμε να λέμε, μετά τον αγώνα είναι… πριν τον αγώνα. Όπως εμείς το καταλαβαίνουμε στην state-of-the-art εξέλιξη των προϊόντων μας, η νέα offroad γκάμα των Enduro είναι απόδειξη της συνεχούς δέσμευσης στον πυρήνα των αρχών μας. Πιστεύουμε ότι αυτή η γκάμα μοτοσυκλετών θα ωθήσει την ικανοποίηση κάθε αναβάτη σε ένα νέο επίπεδο.”

KTM EXC_MODELO 2017_ Acción  03

Η νέα γκάμα KTM MY2017 Enduro παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στο Les Comes, στην Ισπανία και οι νέες μοτοσυκλέτες θα φτάσουν στις Ευρωπαϊκές αγορές τον Ιούνιο.

896 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
ΤΟ ΝΕΟ ASUS 125 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ MOTOWAY!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η Motoway Καμπράνης Α.Ε, έπειτα από 37 χρόνια λειτουργίας στον χώρο της...