Η “Ελίν” χορηγεί 20 λίτρα καύσιμου σε κάθε αγωνιζόμενο στον αγώνα της Κοζάνης!

mx_6os_kozani_2016ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μεγάλος χορηγός του έκτου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Πετρανών στην Κοζάνη 4-5 Ιουνίου 2016, είναι η Ελληνική Εταιρεία Πετρελαίων Α.Ε. “Ελίν”. Θέλοντας να βοηθήσει έμπρακτα οργάνωση και αθλητές, η εταιρεία θα προμηθεύσει με δωρεάν καύσιμα όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα.

Η “Ελιν” είναι η εταιρεία πετρελαιοειδών που δραστηριοποιείτε στην χώρα μας από το 1954 και στόχος είναι να αποτελεί σημείο αναφοράς για τις πρωτοπόρες λύσεις, την άριστη ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση των πραγματικών αναγκών των πελατών της. Δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο η εταιρεία διατελεί χορηγός σε πολλά αθλήματα και διοργανώσεις επιστρέφοντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη του αγοραστικού της κοινού.

Ακολουθώντας αυτό το πλαίσιο η “Ελιν” είναι χορηγός του έκτου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2016 που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Πετρανών στην Κοζάνη 4-5 Ιουνίου 2016 προσφέροντας 20 λίτρα καυσίμου σε όλους τους αγωνιζόμενους, αναγνωρίζοντας και συμβάλλοντας έμπρακτα στις προσπάθειες τους αλλά και θέλοντας να τους προσφέρει ποιοτικά καύσιμα για τις αγωνιστικές τους ανάγκες.

Οι διανομή των καυσίμων θα γίνει από συμβεβλημένο πρατήριο που θα υποδειχτεί στους αγωνιζόμενους στην γραμματεία του αγώνα.

Eλίν

Πηγή: ΟΔΙΚΟ

simaies_megalo

mx_6os_kozani_2016

 

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...