Η ομάδα MX – BALAGIAN στον αγώνα του Πύργου

IMG_3296ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεχίζοντας την δυναμική της παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2016 η ομάδα μας MX-BALAGIAN TEAM κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία ΟΡΕΝ με τον Χρήστο Τομαρά, και να βάλει ακόμα πιο γερές βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Χρήστος Τομαράς διεκδίκησε την πρώτη θέση και στα δυο σκέλη. Στο πρώτο σκέλος ένα μικρό λάθος τον έφερε στην δεύτερη θέση του αγώνα όμως μπήκε δυναμικά στο δεύτερο σκέλος και πήρε άξια την νίκη. Αυτός ήταν ο τέταρτος φετινός αγώνα όπου ο Τομαράς ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου μεγαλώνοντας το προβάδισμα του στην βαθμολογία. Ο ίδιος δήλωσε μετά τον αγώνα: “Σήμερα είχα ένα πολύ καλό αγώνα και όμορφες μάχες με τον Δημολιάνη. Είχα ένα τραυματισμό στην προπόνηση και δεν μπορούσα να είμαι στο 100%. Είμαι χαρούμενος που πήρα αυτή την νίκη. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στον κόσμο που ήρθε να μας δει και κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους μου τους χορηγούς και τους ανθρώπους που με βοηθούν”.

IMG_4560

Χρήστος Τομαράς

 

Δύσκολο αγώνα είχε ο Αλέξανδρος Αλεξάκης στην κατηγορία της ΜΧ2, οι πτώσεις και οι τραυματισμοί όμως δεν έκαμψαν το ηθικό του καταφέρνοντας να τερματίσει και τα δύο σκέλη του αγώνα. Ο ίδιος δήλωσε: “Είχα μια κακή εκκίνηση στο πρώτο σκέλος και η πίστα ήταν πολύ απαιτητική με λάσπη. Αντιμετώπισα ένα τραυματισμό στη συνέχεια, μου βγήκε ο ωμός και τον ξανά έβαλα, το πάλεψα όσο μπορούσα για να τερματίσω. Στο δεύτερο σκέλος ενώ ξεκίνησα καλά στην πρώτη στροφή ήμουν τέταρτος – πέμπτος αλλά έπεσαν πάνω άλλοι οδηγοί και μου έσβησε η μοτοσυκλέτα. Ξεκίνησα από τους τελευταίους και έπρεπε να κάνω αρκετές προσπεράσεις. Κατάφερε να φτάσω μέχρι 15ος. Τα είχα δώσει όλα και στο τέλος κουραστικά τερματίζοντας τελικά στην 19η θέση. Πιστεύω στο επόμενο να μου να είμαι λίγο πιο τυχερός και να βγει η οδήγηση μου”.

IMG_3482

Αλέξανδρος Αλεξάκης

O επόμενος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross θα πραγματοποιηθεί στις 4-5/5/16 στην πίστα των Πετρανών Κοζάνης όπου το MX-BALAGIAN TEAM θα είναι στην πρώτη γραμμή.

Περισσότερες πληροφορίες για πωλήσεις μοτοσυκλετών στα τηλ. 6975565314 και 00491638341113, για ένδυση και ανταλλακτικά στο τηλ. 698 6901575. – Facebook

IMG_3296

IMG_3359 IMG_4866

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...