Ο Χ.Τομαράς φέρνει τον πρώτο τίτλο για το MX Balagian Team

IMG_5132H δυναμική παρουσία του MX Balagian Team συνεχίστηκε και στον έκτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motcross 2016 με τον Χρήστο Τομαρά να κερδίζει και τα δύο σκέλη της κατηγορίας ΟΡΕΝ στην Κοζάνη, κατακτώντας τον πρώτο του τίτλο στην κατηγορία με τα χρώματα της ομάδας μας.

IMG_4886

O Χρήστος Τομαράς κυριάρχησε στην κατηγορία της ΟΡΕΝ την φετινή σεζόν κερδίζοντας τους πέντε από τους έξι αγώνες και τα οχτώ από τα έντεκα σκέλη που πραγματοποιήθηκαν για την κατηγορία. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήρθε έναν αγώνα πριν της ολοκλήρωση των αγώνων του 2016 επιβεβαιόνοντας την πολύ καλή απόδοση του αθλητή μας από το Μεσολόγγι στο έως τώρα πρωτάθλημα. Ο ίδιος δήλωσε στο τέλος του αγώνα” Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας γιατί δεν είχε γίνει σωστή προετοιμασία στην πίστα και ήταν εύκολο να γίνει το λάθος. Είχα και έναν μικρό τραυματισμό και έτσι οδήγησα με προσοχή και κατάφερα τελικά να κερδίσω και τα δύο σκέλη κατακτώντας στο τέλος και το πρωτάθλημα της κατηγορίας.  Αυτός ο τίτλος ήρθε μετά από πολύ προπόνηση και προετοιμασία αλλά και δύσκολους αγώνες με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο τον περσινό πρωταθλητή Σταμάτη Δημολιάνη. Η απουσία του στον τελευταίο αγώνα βοήθησε να πάρω πιο νωρίς το πρωτάθλημα αλλά είχα δουλέψει πολύ για αυτόν τον τίτλο και πιστεύω με τις νίκες και την γενικότερη απόδοση μου,  άξιζα στο τέλος αυτό το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν την φετινή σεζόν και φυσικά την ομάδα μου MX Balagian Team. Θα προσπαθήσω να κερδίσω και τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος στα Γιαννιτσά αλλά και να επιστρέψω του χρόνου να υπερασπιστώ τον τίτλο μου.”

IMG_5132

Ο Αλέξανδρος Αλεξάκης προσπάθησε σε ακόμα έναν αγώνα να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα της ΜΧ2 όμως αντιμετώπισε προβλήματα με την αντοχή του μένοντας μακριά από τους στόχους του. Ο ίδιος δήλωσε μετά τον αγώνα “Ήταν ένας από τους δύσκολους και απαιτητικούς αγώνες του πανελλήνιου αλλά προσπάθησαν οι διοργανωτές να γίνει ότι καλύτερο(καθυστερήσεις λόγω σκόνης). Είχα μια καλή εκκίνηση στο πρώτο σκέλος ξεκίνησα τέταρτος αλλά μέχρι το τέλος του σκέλους έμεινα από δυνάμεις και τερμάτισα 12ος. Στο δεύτερο σκέλος δεν είχα δυνάμεις και τερμάτισα 17ος θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου για όλη την βοήθεια που μου προσφέρουν!”IMG_5299

Η ομάδας μας MX Balagian Team θα συνεχίσει την δυναμική παρουσία της και στον τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2016 στα Γιαννιτσά στις 25-26/6/16.

IMG_6171

IMG_5510

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...