Κορωνάκης και ΚΤΜ RC 390 πρώτοι με διαφορά!!!

Νίκες για την KTM στον 3ο αγώνα Π_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο 3ος αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2016, που πραγματοποιήθηκε στην πίστα των Μεγάρων, την Κυριακή 26 Ιουνίου, χαρακτηρίστηκε από την υπερβολική ζέστη, η οποία επηρέασε σημαντικά την επίδοση των αναβατών. Παρ’ όλα αυτά οι αναβάτες με KTMRC 390, κατάφεραν να κατακτήσουν δύο θέσεις στο βάθρο και μια πέμπτη θέση, αποδεικνύοντας ότι οδηγούν μια από τις καλύτερες και πιο αξιόμαχες μοτοσυκλέτες της κατηγορίας.
Ο Βασίλης Κορωνάκης οδήγησε μπροστά από τη στιγμή της εκκίνησης χωρίς να κοιτάξει πίσω του, ούτε μια στιγμή και πέρασε τη γραμμή του τερματισμού χωρίς να δώσει μάχη με άλλον αναβάτη. Με σιγουριά και αυτοπεποίθηση οδήγησε την μοτοσυκλέτα του,KTM RC 390, προς τη νίκη χωρίς να απειληθεί από άλλους αναβάτες ή από τις δύσκολες, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών, συνθήκες. Για ακόμη μια φορά ο Βασίλης εντυπωσίασε με το γρήγορο ρυθμό του και τη σταθερή ροή του μέσα στην πίστα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα στον αγώνα έκανε ταχύτερο γύρο 1:06.31 (ταχύτερος του αγώνα), ενώ στα δοκιμαστικά πέτυχε το εκπληκτικό 1:05,90!

Κορωνάκης & KTM RC 390 ΠΡΩΤΟΙ!!!

Ο Κυριάκος Λιούτας έκανε την εκκίνησή του από την τρίτη θέση, ξεκινώντας επιθετικά και παραμένοντας με την KTM RC 390 σε απόσταση αναπνοής από τον δεύτερο αναβάτη, Νότη Παπαπαύλου. Για αρκετούς γύρους έγινε μάχη μεταξύ του Κυριάκου και του Νότη. Μία μάχη με προσπεράσεις και ένταση, με τον Λιούτα να βρίσκεται από την τρίτη θέση στην δεύτερη ή το αντίστροφο, από στροφή σε στροφή. Στη συνέχεια, ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα, τον ανάγκασε να σκεφτεί με βάση τη λογική και να διατηρήσει την τρίτη θέση του βάθρου, αντί να ρισκάρει μια εγκατάλειψη.

KTM RC 390 Αγωνιστικά Γονίδα

Ο Γιάννης Χάλαρης, ο τρίτος αναβάτης με KTM RC 390, είχε μια καλή επίδοση, διατηρώντας ένα καλό ρυθμό και όντας συγκεντρωμένος, οδήγησε με σιγουριά τη μοτοσυκλέτα του και τερμάτισε στην 5η θέση.

Οι αναβάτες με τις KTM RC 390 απέφεραν εξαιρετικά αποτελέσματα, προσπαθώντας να ξεπεράσουν την εξαντλητική ζέστη σε μια πίστα με έντονα φρεναρίσματα που απαιτεί προσπάθεια για τη διατήρηση ενός καλού ρυθμού.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αναβάτες που αγωνίστηκαν στον 3ο αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2016.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο αγώνα στις Σέρρες, στις 18 Σεπτεμβρίου. Καλό καλοκαίρι!

Νίκες για την KTM στον 3ο αγώνα Π_

2950 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
Η ROCKSTAR ENERGY HUSQVARNA RALLY TEAM, ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ DAKAR 2018!

H Rockstar Energy Husqvarna Rally, πανέτοιμη για το Dakar 2018! O κορυφαίος παγκόσμιος πρωταθλητής FIM Cross...