O Ken Roczen στην Honda;

94666_roczen-anaheim1sx2015-_9db7Το πολυσυζητημένο σενάριο της φετινής χρονιάς είναι, η όπως όλα δείχνουν μετακίνηση του πρωτοπόρου της βαθμολογίας στο AMA Motocross Ken Roczen από την Suzuki στην Honda. Σχεδόν το παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξη του και τα σημάδια πλέον μένουν να επιβεβαιωθούν. 

Το σενάριο γίνεται πιο πικάντικο αν αναλογιστεί κανείς γιατί η Honda δεν έχει παρουσιάσει τα νέα της μοντέλα του 2017. Τι περιμένει; Μήπως να τα παρουσιάσει μαζί με την απόκτηση του Roczen; Θα μπορούσε και αυτό να είναι πιθανό, ωστόσο ένα είναι σίγουρο,ότι η Honda αναζητά τρόπους να επανέλθει στην κορυφή, και μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με τον Tim Gajser σειρά έχει η Αμερική.

Αυτό όμως δεν είναι και τόσο καλό για το φίλαθλο κοινό καθώς ο Γερμανός θα πρέπει μετά το AMA Motocross 2016 να αρχίσει δοκιμές με την καινούργια του μοτοσυκλέτα οπότε θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμμετάσχει στο Motocross των Εθνών στα τέλη  του Σεπτεμβρίου. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί με τα χρώματα της γερμανικής ομάδας σε ακόμα ένα εθνών αλλά ακόμα είναι νωρίς για να ξέρει τι τελικά θα κάνει.

94666_roczen-anaheim1sx2015-_9db7

O Ken Roczen φαίνεται ότι “κοιτάει αλλού” για την νέα χρονιά.

 

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...