Ευχαριστήριο Παναγιώτη Κουζή

2016kouzenposter2Την φετινή χρονιά ήθελα να επιστρέψω αυτό που στερήθηκα την προηγούμενη αλλά και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλοι αυτοί οι άνθρωποι και οι εταιρείες που με βοηθούν. Η περσινή ευχάριστη περιπέτεια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP τελείωσε, και αφοσιωμένος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross κατέκτησα ακόμα έναν τίτλο στην κατηγορία MX1.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά με απίστευτες ατυχίες και προβλήματα που όμως δεν επέτρεψα εγώ και η ομάδα μου να μας επηρεάσουν. Ξεπεράσαμε τον εαυτό μας πετυχαίνοντας τον στόχο για ακόμα μια χρονιά.

Θέλω να ευχαριστήσω τους “αφανείς ήρωες” της ομάδας τον Μενέλαο Κοντογιάννη, τον Γιώργο Πανδή, τον Χρήστο Γεωργαντά, τον Αλέξανδρο Λιάπη και τον Ηλία Γεωργιόπουλο και φυσικά τους  υποστηρικτές μου στην φετινή μου προσπάθεια: Honda Αφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, Michelin. Krd-Fox-Spy, Monster Energy, Drakos Engineering, CL Brakes, RK Chains, Excel Takasago, Igol, Dark Side Tattoo Society, Ηλιόχρωμα, motokouzis.gr, bigballsmx.com, K-Shock, Pandis Service, Mediko Moto, printway.gr, mxin.gr.

2016kouzenposter2

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...