Φωτοιστορίες Αρχ. Ολυμπίας

IMG_7641Το Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος 2016 ξεκίνησε στην Αρχαία Ολυμπία με όμορφους αγώνες σε μια πολύ καλή διοργάνωση. Με τον φακό μας προσπαθήσαμε στις παρακάτω φωτογραφίες να εστιάσουμε σε παράπλευρα γεγονότα και να δώσουμε τις εικόνες που δεν φάνηκαν στις προηγούμενες ενημερώσεις μας.

IMG_7511

Αυτό το τούνελ έδωσε πρόσβαση σε νέους χώρους της πίστας για τους θεατές και περισσότερη ασφάλεια.

 

IMG_7727

Ο Μ.Παναγιωτόπουλος άλλαξε μάρκα αλλά όχι χρονισμό, επιμένοντας με δίχρονο. Πήρε μια άνετη δεύτερη θέση στο πρώτο σκέλος της MX-Expert αλλά στο δεύτερο οι πτώσεις τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει.

IMG_7774

Μεγάλη συζήτηση για μια κατηγορία γυναικών έγινε φέτος. Τελικά δεν “έκατσε” αλλά η Μαρία Μπάκα δεν πτοήθηκε και αγωνίστηκε στην ΜΧ2.

IMG_7813

Η πίστα είχε και κρυμμένους θησαυρούς.

IMG_7756

Ο Κ.Μούρκος δεν ευτύχισε να κάνει γύρο θριάμβου για την κατάκτηση του πρώτου σκέλους της ΜΧ1, μετά όμως βρήκε τον χρόνο για αναμνηστικές φωτογραφίες.

IMG_7723

Στους θεατές ήταν και πολλοί αγωνιζόμενοι που δεν συμμετείχαν στον αγώνα.

IMG_7741

Ο Δ.Κοντολέτας κέρδισε την ΜΧ-Expert χωρίς αντίπαλο!

IMG_7647

Looking Good!

IMG_7658

O Δ.Μπάκας επέστρεψε από τραυματισμό, και τώρα ψάχνει το παλιό καλό του επίπεδο μέσω του Νοτίου.

IMG_7762

Ο Γ.Ρηγόπουλος #800 έφυγε καλά και στις δύο εκκινήσεις της ΜΧ2, κατάφερε να πάρει μια δεύτερη θέση στο πρώτο σκέλος αλλά στο δεύτερο είχε μια πτώση που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει.

IMG_7970

Αρκετοί οδηγοί με ανταγωνιστικούς χρόνους στην ΜΧ2, κράτησαν το ενδιαφέρον με μάχες για όλες τις θέσεις.

IMG_7915

Ο τοπικός Ν.Σωτηρόπουλος ήταν ένα από τα φαβορί για την πρώτη θέση της ΜΧ1 όμως οι κακές εκκινήσεις του τον έστειλαν εκτός βάθρου.

IMG_7681

Δυνατή εμφάνιση από τον Σ.Δημολιάνη με την δεύτερη θέση στην ΜΧ-Expert και αν ακολουθήσει τον θεσμό είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία.

IMG_7624

Οι αγώνες του Νοτίου είναι κυρίως για να δίνουν την ευκαιρία στο νέο αίμα να συμμετέχει σε αγώνες. Αν και δεν είδαμε πολλές συμμετοχές στις μικρές κατηγορίες ωστόσο υπήρχαν αθλητές που άνοιγαν το γκάζι!

 

157 More posts in ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ category
Recommended for you
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024…ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ!

Τις πύλες της άνοιξε σήμερα η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 στο Metropolitan Expo, παρουσιάζοντας μια από...