Η WRP στο βάθρο του αμερικανικού GP

WRP LOGOΣτον 17ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2016 στην Charlotte των H.Π.Α. η WRP βρέθηκε στο βάθρο και των δύο κατηγοριών με τον Jeremy Van Horebeek στην MXGP και τον Adam Forkner στην ΜΧ2 να καταλαμβάνουν την τρίτη θέση του βάθρου. 

Για τον Jeremy Van Horebeek η χρονιά δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς άργησε να βρει τον ρυθμό του στο πρωτάθλημα της MXGP κατηγορίας. Η εκκίνηση σε κάθε αγώνα είναι σημαντική και ο Βέλγος είχε δύο καλές εκκινήσεις το Σάββατο στους αγώνες της Charlotte αλλά δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτές. Κρατώντας γρήγορο ρυθμό και στα δύο σκέλη κατάφερε να πετύχει το δεύτερο φετινό του βάθρο στην σεζόν. “Πρέπει να αφιερώσω την επιτυχία στην ομάδα μου” ο ίδιος δήλωσε “δουλεύουν σκληρά και αυτή η δουλειά αποδίδει, έτσι τους το αφιερώνω”.

Στην ΜΧ2 ο Austin Forkner ήταν ο αναβάτης που εντυπωσίασε στην Charlotte. Υπήρχαν πολλές συζητήσεις  για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο αθλητή της χρονιάς για το AMA Motocross και όχι άδικα αφού ο Forkner κατάφερε στην πρώτη του συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX2 να τερματίσει στην τρίτη θέση με τερματισμούς 3-3 στα αντίστοιχα σκέλη.

Περισσότερα για τις δραστηριότητες και τα προϊόντα της WRP στα καταστήματα Tzortzopoulos.gr.

acabd6e9-0c8c-4288-a8c2-460bce8cd7bc

Jeremy Van Horebeek

 

 

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...