8ο P.I.C.K ΛΟΥΞ COLA – Ένας ξεχωριστός αγώνας

img_8022Μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην χώρα μας είναι και ο αγώνας-show της πόλης των Πατρών το P.I.C.K – ΛΟΥΞ COLA. Αν και ο αγώνας αφορά kart και όχι μοτοσυκλέτες πιστεύουμε ότι η διοργάνωση τα τελευταία χρόνια έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα που σίγουρα θα ενδιαφέρει όλους του λάτρεις των μηχανοκίνητων σπορ. Εμείς παρευρεθήκαμε στην συνέντευξη Τύπου της εκδήλωσης και μείναμε εντυπωσιασμένοι από τον επαγγελματισμό αλλά και την συνέργεια όλων των φορέων για αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα. 

Από την μεριά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους διοργανωτές και καλή διασκέδαση στους συμμετέχοντες και θεατές. Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου.

8ο PICK – ΛΟΥΞ COLA

Η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Πάτρα πλησιάζει. Το κέντρο της πόλης είναι έτοιμο για όγδοη συνεχόμενη χρονιά να φιλοξενήσει το Διεθνές Σιρκουί Καρτ το Σαββατοκύριακο, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι κεντρικοί δρόμοι της Πάτρας θα μετατραπούν σε πίστες αγώνων, αλλά και επιδείξεων αγωνιστικών αυτοκινήτων και μηχανών, ενώ μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της αθλητικής διοργάνωσης.

img_8031

Το 8ο PICK – ΛΟΥΞ COLA θα «ζωντανέψει» το κέντρο της πόλης, διαμορφώνοντας ένα θετικό κλίμα με πολλαπλά αναπτυξιακά και οικονομικά οφέλη για την τοπική κοινωνία. Άλλωστε, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, οι διοργανωτές έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην τουριστική ανάδειξη του PICK.

Πλέον το Διεθνές Σιρκουί Καρτ αποτελεί διοργάνωση – σταθμό για την Πάτρα, αλλά και μέρος της στρατηγικής για την ανάπτυξη και το μέλλον της ευρύτερης περιοχής.

dsc_2976

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το 8ο P.I.C.K – ΛΟΥΞ COLA με μεγάλη τιμή και χαρά θα υποδεχτεί ως Race Director τον διεθνούς φήμης αλυτάρχη, Alessandro Ferrari, Διευθυντή – Αλυτάρχη στο Πρωτάθλημα CIK FIA και στο WSK Series αλλά και Διευθυντή Αγώνων στο F4 ιταλικό Πρωτάθλημα

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους αγώνες καρτ έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και προηγούμενο. Η καταληκτική ημερομηνία είναι η Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, ώρα 17:00 όπου λήγουν οι συμμετοχές των οδηγών.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών:60 MINI Ή ROTAX MICRO MAX, ΛΟΥΞ , MASTER, ROTAX DD2 MAX – ROTAX DD2 MASTERS και KZ2.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Στη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθούν show με μηχανές και αυτοκίνητα από καταξιωμένες ομάδες που θα προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθέαμα οδηγώντας στα… άκρα τη διάθεση των θεατών.

dsc_1680

Στο 8ο PICK – ΛΟΥΞ COLA θα θαυμάσουμε -μεταξύ άλλων- την ακροβατική ομάδα «Arrepiado» από την Πορτογαλία, drift show από την ομάδα «Frenzy drift team» και τους Αποστόλη και Γιάννη Παπαλεξόπουλο, τον Ιταλό Rosati με το μοναδικό θέαμα που θα μας προσφέρει. Πρόκειται για έναν οδηγό ο οποίος κλέβει τις εντυπώσεις με τα ακροβατικά κόλπα τα οποία κάνει με ένα μικρό όχημα που διαθέτει τρεις τροχούς, έναν μπροστά και δύο πίσω και πολλές άλλες εκπλήξεις τόσο στα αυτοκίνητα όσο και στις μηχανές που θα πλαισιωθούν από μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο το βράδυ της εκδήλωσης.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος το PICK έχει προσελκύσει και πολλές επιχειρήσεις οι οποίες επέλεξαν να στηρίξουν τη διεθνή διοργάνωση και παράλληλα να προβληθούν μέσα από αυτή. Για φέτος λοιπόν Μέγας Χορηγός αλλά και χορηγός ονομασίας του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ θα είναι η ΛΟΥΞ COLA.

dsc_1749

Χορηγοί της διοργάνωσης θα είναι επίσης οι ECO RACING και MED FRIGO.

Η Πατρινή επιχείρηση Super Market Ανδρικόπουλος επέλεξε να είναι φέτος ο χορηγός εκκίνησης, ενώ χορηγοί Πίστας 1 θα είναι η ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. και ΜΠΙΚΟΣ πατώματα και laminate, ενώ οι εταιρίες ΔΟΥΡΟΣ επεξεργασία κρεάτων και AUTOVISION θα «φιγουράρουν» και αυτές στην πίστα των αγώνων. Υποστηρικτής του αγώνα η INTERAMERICAN, η εταιρεία-ηγέτης της ασφαλιστικής αγοράς. Official paddocks η FIAT και η PEUGEOT. Διοργανωτές του 8ου PICK – ΛΟΥΞ COLA είναι ο ΑΟΠ και η ΛΕΜΑΝ υπο την θεσμική επίβλεψη της ΟΜΑΕ , ενώ συνδιοργανωτές των αγώνων είναι ο Δήμος Πατρέων, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δ. Ελλάδος και Ιονίων Νήσων. Αρωγοί της προσπάθειας είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας, η ΔΕΗ καθώς και ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του  Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr, ) και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr).

Το profile – PICK 2016

http://www.plusmedia.gr/docs/profile_pick_2016/

Το youtube channel του PICK 2016:

http://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch

Το επίσημο site του PICK 2016

http://www.pickpatras.gr/

Την επίσημη σελίδα στο facebook του PICK 2016

www.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts

 

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...