Ακυρώθηκε το Εθνών 2017 στο Glen Helen

biglogo2_mxgp_18_usa_2016Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Maggiora μεταξύ των υπευθύνων της Youthstream, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας FIM και των υπευθύνων της πίστα του Glen Helen, αποφασίστηκε ο αγώνας του Motocross των Εθνών 2017 να μην πραγματοποιηθεί στο Glen Helen της Αμερικής. 

Ήταν μόλις μερικές εβδομάδες πριν τον μεγάλο αγώνα του Motocross των Εθνών 2016 της Maggiora όπου η Youthstream και οι άνθρωποι της πίστας του Glen Helen, ανακοίνωναν επισήμως την πραγματοποίηση του Εθνών για το 2017 στο Glen Helen.Βλέποντας όμως στην Ιταλία την απήχηση που έχει ο αγώνας στην Ευρώπη, και την φτωχή προσέλευση κόσμου στον τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP στο Glen Helen, αποφάσισαν από κοινού, να μην ρισκάρουν μια διοργάνωση Εθνών χωρίς τον αριθμό θεατών που του αρμόζει.

Η Youthstream πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις έχει και Plan B. Γνωρίζουμε ότι η πίστα του Assen επιθυμεί διακαώς αγώνα του Motocross των Εθνών και αυτό θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους Ολλανδούς.(Τελευταία επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι το Motocross των Εθνών του 2017 θα πραγματοποιηθεί στο Matterley Basin)

biglogo2_mxgp_18_usa_2016

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...