Febvre και WRP στην κορυφή του κόσμου!

febvresat_mxon_i_2016Ο κορυφαίος θεσμός στο ημερολόγιο του παγκοσμίου motocross απέδειξε για ακόμα μια φορά πως είναι ένα απίστευτο αθλητικό γεγονός, με χιλιάδες φιλάθλους από ολόκληρο τον κόσμο που γέμισαν τις πλαγιές της Maggiora. To 70o Motocross των Εθνών πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στην ιστορική πίστα μετά από 30 χρόνια της δημοφιλέστερης έκδοσης του αγώνα όλων των εποχών. 

H WRP είχε την ευκαιρία να βρίσκεται εκεί μέσω των οδηγών της, με έναν αποφασισμένο Romain Febvre(Γαλλία) και τον Jeremy vanHorebeek(Βέλγιο) να πρωταγωνιστούν. Στον πρώτο αγώνα ο Febvre είχε μια καλή εκκίνηση και χωρίς να χάσει χρόνο, μετά από τέσσερις γύρους κατάφερε να πάρει την πρωτοπορία του αγώνα και να την κρατήσει μέχρι και τον τερματισμό. Στον δεύτερο αγώνα τα πράγματα έγιναν πιο περίπλοκα για τον Γάλλο κυρίως λόγω της κακής του εκκίνηση που τον έφερε να ξεκινάει το σκέλος κοντά στην πρώτη δεκάδα. Γύρο μα τον γύρο ξεκίνησε την επίθεση του και την αναρρίχηση σου σε θέσεις και βαθμούς για την γαλλική ομάδα και στον τελευταίο γύρο κατάφερε να περάσει τον Βρετανό Tommy Searle, μια προσπέραση που ήταν σημαντική για να φέρει στην πρώτη θέση την Γαλλία και μαζί την WRP στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

febvresat_mxon_i_2016

Romain Febvre

Ο Jeremy vanHorebeek οδήγησε σε αυτόν τον αγώνα μοτοσυκλέτα 250cc και ήταν μια από τις καλύτερες φετιν΄ες του εμφανίσεις κερδίζοντας την κατηγορία της MX2, βοηθώντας παράλληλα την βελγική ομάδα να τερματίσει στην τέταρτη θέση του αγώνα.

  • Romain Febvre – Ομάδα Γαλλίας – Νικητής του Motocross των Εθνών 2016
  • Jeremy Van Horebeek Ομάδα Βελγίου – Νικητής κατηγορίας ΜΧ2(ΜΧοΝ)
wrp-bars

H εργοστασιακή ομάδα της Yamaha χρησιμοποιεί τιμόνια WRP.

 

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...