ΚΤΜ-Husqvarna Off Road Days 2016 – Έκλεισαν οι θέσεις

2016-09-offroad-days-ktmΑγαπητοί φίλοι της KTM και της HUSQVARNA,
Σας ευχαριστούμε πολύ για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε για την οδήγηση των νέων Offroad μοτοσυκλετών της KTM & της HUSQVARNA, στην εκδήλωση που διοργανώνουμε στις 1 και 2 Οκτωβρίου στην Πίστα του Αγίου Παντελεήμονα Πεντέλης.

Ήδη οι συμμετοχές για τις διαθέσιμες θέσεις για αύριο Σάββατο 1η Οκτωβρίου έχουν κλείσει, ενώ λίγες θέσεις είναι ακόμη διαθέσιμες για την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Οι θέσεις αυτές, μπορούν να δεσμευτούν από εσάς μέσα από τα Ελληνικά νέα της ιστοσελίδα μας. Όσοι ενδιαφέρεστε καλό είναι να βιαστείτε διότι όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα.

Για να έρθετε στον χώρο της εκδήλωσης θα πρέπει να φτάσετε από την Λεωφόρο Πεντέλης στην πλατεία της Νέας Πεντέλης μέσω της οδού Αλ.Παναγούλη. Από εκεί θα ακολουθήσετε πορεία προς τον Άγιο Παντελεήμονα (Συντεταγμένες GPS: 38° 03’44.81”Β – 23° 50’54 62”E) και μετά τον οικισμό ειδικά σήματα της ΚΤΜ θα σας κατευθύνουν στην πίστα.

Ραντεβού αύριο στις 10:00

Η Ομάδα της KTM SEE!

2016-09-offroad-days-ktm

3006 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
Η ΚΤΜ ΜΧ ΤΕΑΜ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εξαπολύοντας επίθεση για τους τίτλους σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross...