ΟΔΜΑΑ – Εποικοδομητικό το σεμινάριο για τους γονείς αθλητών

033_aΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ο Όμιλος μας συνεχίζοντας τις προσπάθειές του για το καλό του κοινωνικού συνόλου πραγματοποίησε άλλη μία εκδήλωση το Σάββατο 01.10.2016 το απόγευμα σε αίθουσα του  Δημαρχείου της Νέας Ιωνίας η οποία ήταν γεμάτη από κόσμο και στέφτηκε  με επιτυχία.

Κάλεσε τον ειδικό σε θέματα παιδοψυχολογίας και αθλητισμού κ. Βαγγέλη Βερτόπουλο να κάνει σεμινάριο που σκοπό έχει να βοηθήσει τα παιδιά, μέσω των γονιών, για καλύτερες επιδόσεις στο σχολείο, στον αθλητισμό αλλά και γενικότερα στην ζωή τους.
dsc_0062_a
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Βαγγέλη Βερτόπουλο  για την ευγενική και πολύ αξιόλογη προσφορά  του.

Ευχαριστούμε τον κ. Δήμαρχο και  το Δημοτικό συμβούλιο για την  παραχώρηση της αίθουσας  που συμμερίζονται τις προσπάθειες του ομίλου μας.

Επιπλέον, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Φώτη Τσομπάνογλου, ο οποίος μας τιμά σε κάθε εκδήλωση με την παρουσία του, τον κ. Βασίλη Μαγκαναδέλη, του Ιωνία Νετ, για την κάλυψη του γεγονότος, τον κ. Θεόδωρο Μάλαμα για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή του σε κάθε μας προσπάθεια,  καθώς επίσης και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

033_a

Πιστεύουμε, ότι μετά από αυτή την εκδήλωση, όλοι έχουμε μάθει περισσότερα πράγματα που θα μας βοηθήσουν στην καλύτερη επικοινωνία με τα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε τον παιδότοπο ”ΠΑΡΑΜΥΘΙ”, που βρίσκεται στην οδό Ιφιγενείας 31, στην Νέα Ιωνία, γιατί πρόσφερε στους  γονείς που βρίσκονται σήμερα εδώ, μία δωρεάν είσοδο για τα παιδιά τους.
4024 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με τεράστια επιτυχία, εντυπωσιακό παλμό και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες πραγματοποιήθηκε η Έκθεση...