Χρυσός Χορηγός του 3ου Adventure Film Festival η ΚΤΜ

adventure-film-festivalΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ADENTURE FILM FESTIVAL – Η KTM με χαρά ανακοινώνει ότι είναι ο Χρυσός Χορηγός του 3ου Adventure Film festival που θα πραγματοποιηθεί στις 22 & 23 Οκτωβρίου 2016 στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών (Ψυχικό). Με σύνθημα: «Τα ανθρώπινα όνειρα και η διαρκής ανάγκη για εξερεύνηση αποτελούν το κίνητρο. Η αντοχή, οι δεξιότητες και το αθλητικό πείσμα γίνονται τα μέσα και ένα κινηματογραφικό ταξίδι με φόντο τα ομορφότερα τοπία του πλανήτη ξεκινάει», θα σας περιμένουμε για να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της περιπέτειας.

Γνωρίστε τις μοτοσυκλέτες της Αυστριακής ΚΤΜ, την θρυλική οικογένεια KTM ADVENTURE, την συναρπαστική αλλά και πρακτική οικογένεια KTM DUKE, που πλαισιώνονται από την, απόλυτα, “Ready to Race” οικογένεια KTM RC, αλλά και την πρωτοποριακή οικογένεια ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών KTM FREERIDE-E !!!

Στην εκδήλωση θα βρίσκονται Αθλητές, Κινηματογραφιστές, Φωτογράφοι, εταιρείες εξοπλισμού και υπαίθριων δραστηριοτήτων, για να συναντήσουν τους λάτρεις της περιπέτειας στο πιο Αdventure κινηματογραφικό γεγονός της χώρας.

Κινηματογραφικές ταινίες, φωτογραφικές/εικαστικές εκθέσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις από ανθρώπους που επανειλημμένα άγγιξαν τα σωματικά και πνευματικά τους όρια.
Sking, Climbing, Surfing, Mountain Biking, Kayaking, Alpinism, Trail Running, Snowboarding & More…

Για περισσότερες πληροφορίες: www.adventurefilmfestival.gr

adventure-film-festival

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...