Όλα έτοιμα για τον αγώνα ΜΧ Ν.Ελλάδος στον Αγ.Νικόλαο

4os_mx_n_e_2016ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ένα σπουδαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 στον τόπο μας. Συγκεκριμένα , η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγίου Νικολάου (ΛΕ.Μ.Α.Ν.), σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.) και τον Αγωνιστικό Όμιλο Λασιθίου (Α.Ο.Λ.) διοργανώνει (για πρώτη φορά στην Κρήτη) τον 4ο αγώνα του πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος Motocross 2016.

Το πρωτάθλημα νοτίου Ελλάδος, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την αίγλη του πανελληνίου πρωταθλήματος, αφού οι αθλητές που συμμετέχουν (όπως και οι λέσχες που διοργανώνουν τους αγώνες) είναι σχεδόν κοινοί.

Ένας αθλητής της ΛΕ.Μ.Α.Ν έχει κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή –στην κατηγορία του-  στο παρελθόν και δύο συντοπίτες μας αθλητές, διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο στις δύο βασικές κατηγορίες για φέτος, ενώ κι άλλοι κρητικοί αθλητές της λέσχης μας και όχι μόνο ,έχουν πολύ ψηλά πλασαρίσματα σε όλες τις κατηγορίες και τίποτα δεν αποκλείεται, ενώ μετά απ’τον αγώνα της ΛΕ.Μ.Α.Ν., θα απομένει μόνο ένας ακόμα αγώνας για την λήξη του πρωταθλήματος.

Οι υψηλού επιπέδου συμμετέχοντες απ’όλη τη νότια Ελλάδα και τα νησιά, υπόσχονται συναρπαστικό θέαμα οδηγώντας στα άκρα τις τελευταίας τεχνολογίας και εξελιγμένες στο όριο μοτοσικλέτες τους, στην πλήρως ανακατασκευασμένη -ειδικά για τον αγώνα- πίστα του Α.Ο.Λ. στο Χουμεριάκο.

Οι κατηγορίες έχουν ως εξής :

ΜΧ 65 – ΜΧ85 – ΜΧ1 – ΜΧ2 – ΟΠΕΝ – ΕXPERTS

και η εκκίνηση θα δωθεί για μεν τα δοκιμαστικά στις 9.00 το πρωί της Κυριακής 30/10 και για δε τον αγώνα στις 11.00.Η απονομή των επάθλων θα γίνει στις 16.45 την ίδια μέρα στον χώρο της πίστας. Προσοχή στην αλλαγή της ώρας. Τα ωράρια αναφέρονται με την χειμερινή ώρα.

Παρακαλούνται οι συντοπίτες μας που θα έλθουν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, να προσέρχονται μέσω της παλιάς εθνικής οδού Αγίου Νικολάου – Λασιθίου (Κουτουρατζή χάνι). Μόνο από αυτήν τη μεριά θα επιτρέπεται η πρόσβαση στην πίστα αφού η πλευρά του δρόμου προς Νεάπολη θα μείνει ανοικτή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ως δρόμος πρόσβασης και αποχώρησης των ασθενοφόρων.

Εντός της πίστας ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η παραμονή των θεατών.

Παρακαλούνται όλοι οι θεατές να υπακούουν άμεσα στις υποδείξεις της αστυνομίας και των κριτών του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες :

amotoe.gr

https://www.facebook.com/leman.bikersclub

4os_mx_n_e_2016

4024 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με τεράστια επιτυχία, εντυπωσιακό παλμό και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες πραγματοποιήθηκε η Έκθεση...