AUS SX ΟΡΕΝ 2016 – O C.Reed κέρδισε την πρώτη ημέρα

2016ausxopenmedia-18Ο μεγάλος νικητής της πρώτης ημέρας του Αυστραλιανού AUS-X ΟΡΕΝ είναι ο Chad Reed, καταφέρνοντας να επικρατήσει στον δυνατό ανταγωνισμό των Justin Brayton, Jay Marmond, Cooper Webb και Ryan Villopoto. Στην μικρή κατηγορία SX2 o Gavin Faith ήταν ο νικητής. 

Την εκκίνηση και πρωτοπορία του αγώνα πήρε ο Ryan Villopotο αλλά στον πρώτο γύρο είχε μια πτώση μένοντας πίσω και επιτρέποντας στον Justin Brayton να οδηγήσει τον αγώνα. Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος supercross Αυστραλίας κράτησε την πρώτη θέση μέχρι και τον 16ο γύρο όταν ο Chad Reed που τον ακολουθούσε, έκανε την κίνηση του για την πρώτη θέση. Ο Reed από εκεί και μετά δεν είχε κανένα πρόβλημα να δει πρώτος την καρό σημαία με το κλείσιμο των 20 γύρων του τελικού. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Brayton που στον πέμπτο από τους έξι γύρους του πρωταθλήματος κατάφερε να πάρει τον τίτλο στην μεγάλη κατηγορία. Μεγάλη μάχη για την τρίτη θέση μέχρι και τον τερματισμό για τον Jay Marmont και τον Cooper Webb με τον Αυστραλό τελικά να επικρατεί του Αμερικάνου. Ο Kade Mosig κράτησε την πέμπτη θέση μέχρι και τον τερματισμό παρά την απειλή του Villopoto στους τελευταίους γύρους.

sx1main

Οδηγώντας μπροστά από την εκκίνηση μέχρι και τον τερματισμό ο Gavin Faith πήρε την νίκη στην κατηγορία SX2 αφήνοντας στην δεύτερη θέση Jackson Richardson που είχε καλή εκκίνηση και κρατήθηκε μπροστά. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Hayden Mellross δεν είχε καλή εκκίνηση και κέρδισε δύσκολα στο τέλος την μάχη με τον τέταρτο τελικά Nathan Crawford.

sx2final

Οι αγώνες θα συνεχιστούν και σήμερα με τον τελευταίο αγώνα του Aυστραλιανού Supercross στο Σίδνεϊ.

117

 

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...