Ευχαριστήριο Αντώνη Σάγμαλη #192

Μια ακόμα πετυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της, με συμμετοχές και διακρίσεις για την πρώτη μου χρονιά στην ΜΧ85 σε όλους τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος όπου κατέκτησα την δεύτερη θέση αλλά και στους περισσότερους αγώνες του Πρωταθλήματος Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπου και εκεί κατέκτησα την δεύτερη θέση. Πρώτη θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, τρίτη στο Πρωτάθλημα Βουλγαρίας και κατάκτηση του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος ενώ συμμετείχα και στον Ευρωπαϊκό Τελικό στο Loket της Τσεχίας τερματίζοντας στην 31η θέση ανάμεσα στους 40 καλύτερους αθλητές της Ευρώπης.

img_4071

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου που ήταν δίπλα μου ολόκληρη την χρονιά: KTM South East Europe, Makina AE, 3P Racing, OK Wheels, N10Z, H-Print Χαρμπίλας, CrossX Racing, Shell, Αφοί Κάπουλα, Co-Driver Μαύρος Ελευθέριος, Smile Market, Αφοί Καλοχωρίδη, Φροντιστήρια Λάμπας, Real Fit Γυμναστήριο και για το Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος την Motul.

img_4149

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Μπαλάση(Balasis Expert Suspention Setting) που ήταν δίπλα μου σε όλους τους αγώνες και με βοήθησε πάρα πολύ να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις αυτής της πολύ δύσκολης χρονιάς. όσο αφορά το προπονητικό κομμάτι θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Profecional MX Trainer Bob Pudor που με βοήθησε ιδιαίτερα την φετινή χρονιά όπως επίσης και τον Μενέλαο Μερεμετσάκη που είναι δίπλα μου όποτε και να τον χρειαστώ.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου, όπως επίσης και την ΑΜΟΤΟΕ.

 image1
4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...