MX INTER D’ITALIA – ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ Ο Α.CAIROLI

Στον πρώτο επίσημο φετινό αγώνα προετοιμασίας για τους οδηγούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ο MXGP ο Antonio Cairoli κατάφερε να κερδίσει άνετα τον πρώτο αγώνα του Motocross Internazionali 2017 στην Σαρδηνία κόντρα στα μεγάλα ονόματα των Tim Gakser, Romain Febvre, Jeremy xanHorebeek αλλά χωρίς τον Jeffrey Herlings που ένα διάστρεμμα στον καρπό του  λίγες ημέρες πριν τον αγώνα, δεν του επέτρεψε τελικά να αγωνιστεί.

Ο Cairoli(1-1) έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση στην άμμο της Σαρδηνίας και πήρε εύκολα και με διαφορά και τα δύο σκέλη σε ΜΧ1 και τον μικτό Elite (MX1-MX2). Για την δεύτερη θέση και στα δύο σκέλη έγιναν μεγάλες μάχες μεταξύ του vanHorebeek(2-2) και του Gajser(3-3) με τον Βέλγο όμως να επικρατεί και τις δύο φορές. Κοντά στην μάχη της πρώτης τριάδας βρέθηκε ο Evgeny Bobryshev αλλά και ο Febvre που τελικά μια πτώση στο μικτό σκέλος τον ανάγκασε να εγκαταλείψει.

Στην ΜΧ2 ο Jorge Garcia Prado(1-21) κατάφερε να πάρει την νίκη αλλά πολύ κοντά πίσω του ήταν ο Benoit Paturel(2-37) και επίσης κοντά ήταν και ο τρίτος του αγώνα, ο Σουηδός Alvin Ostlund(3-8). Στον μικτό αγώνα ο Pauls Jonnas(4-6) είχε το καλύτερο αποτέλεσμα για την μικρή κατηγορία τερματίζοντας στην έκτη θέση.

Στις βαθμολογίες ο Cairoli βρίσκεται στην πρώτη θέση σε ΜΧ1 και Elite ενώ Prado οδηγεί το πρωτάθλημα της ΜΧ2.

Βαθμολογίες


1961 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ TRENTINO

Ένας από τους αώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP που παρουσιάζει ξεχωριστές μάχες είναι αυτός του...