FIM EUROPE – ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΜΧ ΤΟΥ 2017

Η FIM Europe δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα της, τους κανονισμούς για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Motocross που θα ισχύουν το 2017. Οι κυριότερες αλλαγές είναι οι εξής:

  • Στην κατηγορία ΕΜΧ250 θα μπορούν να συμμετέχουν μοτοσυκλέτες από 175cc έως 250cc τετράχρονες αλλά και δίχρονες. Η προσθήκη ίδιων κυβικών τετράχρονων-δίχρονων θα δώσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία.
  • Σε όλα τα πρωταθλήματα αλλά και στους αγώνες των Εθνών, θα μπορούν να συμμετέχουν αθλητές από οποιαδήποτε Ομοσπονδία αναγνωρισμένη από την FIM.
  • Οι αθλητές που θα αγωνιστούν στις κατηγορίες EMX65, EMX85, EMX150, EMX125, EMX250 και EMX 300 θα πρέπει να έχουν το λογότυπο στο μπροστινό number plate της μοτοσυκλέτας τους και στην αγωνιστική μπλούζα τους.  Τα λογότυπα, οι διαστάσεις τους και η ακριβής θέση τους περιγράφονται λεπτομερώς στον κανονισμό.
  • Το Motocross των Ευρωπαϊκών Εθνών μαζί με το Motocross των Ευρωπαϊκών Εθνών Γυναικών θα διοργανωθεί στο Gdansk thw Πολωνίαw στις 2-3 Σεπτεμβρίου και τα Sidecross των Ευρωπαϊκών Εθνών και Quadcross των Ευρωπαϊκών Εθνών θα πραγματοποιηθούν στο Cingoli της Ιταλίας στις 23-24 Σεπτεμβρίου.
  • Οι αθλητές της κατηγορίας EMX Quad θα μπορούν να περάσουν στον τεχνικό έλεγχο δύο μοτοσυκλέτες.
Ολόκληρο τον καινούργια κανονισμό μπορείτε να τον δείτε  ΕΔΩ.

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...