MX INTER D’ITALIA – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ Α.CAIROLI ΚΑΙ G.PRADO

To πρωτάθλημα Motocross Internazionali d’Italia 2017 ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην πίστα του Ottobiano όπου ο Antonio Cairoli κατάφερε να στεφτεί πρωταθλητής στις κατηγορίες MX1 και Elite. H KTM κατάφερε να δει ακόμα έναν αθλητή της πρωταθλητή στο πρωτάθλημα με τον νεαρό Garcia Prado να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην βαθμολογία της ΜΧ2

Μεγάλη αντίσταση ολόκληρη την ημέρα προέβαλε ο Jeremy vanHorebeek που διεκδικούσε την πρώτη θέση στην βαθμολογία αλλά και στους αγώνες από τον Antonio Cairoli. Στο σκέλος της ΜΧ1 ο Βέλγος έφυγε μπροστά από την αρχή έχοντας πίσω του τους Cairoli, Tim Gajser και τον Jeffrey Herlings που συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα αλλά μια άσχημη πτώση τον έστειλε στα pits από νωρίς. Στο τέλος ο vanHorebeek κέρδισε τον αγώνα με τον Cairoli να αρκείτε στην δεύτερη θέση για να κερδίσει τον τίτλο στην κατηγορία. Στην τρίτη θέση του αγώνα τερμάτισε ο Evgeny Bobryshev με τον Tanel Leok τέταρτο και τον Valentin Guillod πέμπτο. Στην βαθμολογία πίσω από τον Cairoli τερμάτισε ο vanHorebeek ενώ ο Bobryshev, με την καλή του εμφάνιση στο Ottobiano κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση.

Και στην ΜΧ2 την επίθεση του για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος έκανε ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα Michele Cervelin στον πρωτοπόρο Garcia Prado. O Ισπανός έφυγε μπροστά από τους πρώτους γύρους με τον Cervelin να ξεκινάει από την έκτη θέση και μέχρι τα μισά του σκέλους να βρίσκει τον δρόμο για την πρώτη θέση και την κατάκτηση του αγώνα. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να του δώσει και τον τίτλο, που πήγε τελικά στον Prado που κατάφερε να τερματίσει στην δεύτερη θέση. Τρίτος στον αγώνα ήταν ο Samuele Bernardini ενώ στην βαθμολογία στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τερμάτισε ο Brian Bogers.

Στο μικτό σκέλος της Elite o vanHorebeek προσπάθησε και πάλι να κερδίσει τον Cairoli οδηγώντας τους πρώτους γύρους του σκέλους όμως ο Ιταλός έβαλε το κεφάλι κάτω πίεσε και πέρασε στην πρώτη θέση στην οποία και τερμάτισε, κερδίζοντας το πέμπτο του από τα συνολικά έξι σκέλη του Internazionali, κατακτώντας φυσικά τον τίτλο και σε αυτή την κατηγορία. Στην δεύτερη θέση σε σκέλος αλλά και βαθμολογία τερμάτισε ο vanHorebeek με τον Jose Butron να κάνει την έκπληξη και να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου για τον αγώνα του Ottobaino μετά από καλή εκκίνηση και σταθερό αγώνα. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τερμάτισε ο Romain Febvre.

Βαθμολογίες

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...