ΤO MX BALAGIAN ΤΕΑΜ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΧ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το MX Balagian Team ξεχώρισε στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2017 στην πίστα των Γιαννιτσών. Ανεβαίνοντας στο βάθρο της νεανικής κατηγορίας MX85 και πολύ κοντά στην πρώτη εξάδα της κορυφαίας κατηγορίας ΜΧ1 η ιδιωτική ομάδα ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη της φετινή εμφάνιση.

Στην ΜΧ1 ο Γιάννης Μόσιος επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία και μπήκε γρήγορα στο κλίμα του αγώνα, τερματίζοντας στην έκτη θέση του πρώτου σκέλους. Στο δεύτερο η κακή εκκίνηση και μια πτώση τον κράτησαν στην όγδοη θέση για να τερματίσει έβδομος στο τέλος της ημέρας.

Η κατηγορία της MX2 επισκιάστηκε από την απουσία λόγω τραυματισμού του Αλέξανδρου Αλεξάκη στον οποίο ευχόμαστε να επιστρέψει σύντομα στην ομάδα και στους αγώνες. Ο Απόστολος Καραφωτιάς εκπροσώπησε άξια την ομάδα στην κατηγορία, δίνοντας πολλές μάχες στην πολυπληθέστερη κατηγορία του αγώνα, τερματίζοντας τελικά στην 16η θέση.

Το πρώτο βάθρο της χρονιάς, ήρθε από τον Σταύρο Μαυράκη που με σταθερούς τερματισμούς στην πρώτη τριάδα της MX85 κατάφερε να τερματίσει στην δεύτερη θέση του αγώνα. Πολύ κοντά στο βάθρο τερμάτισε και ο αδερφός του Γιώργος Μαυράκης, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση.

Ενθαρρυντικό ξεκίνημα για τον Σταύρο Βαγγελακάκη στην ΜΧ65. Με σταθερή απόδοση και τερματισμούς κατέλαβε την πέμπτη θέση στο σύνολο.

Γιάννης Μάσιος #51 – ΜΧ1: “Στο πρώτο σκέλος είχα μια σχετικά καλή εκκίνηση, έστριψα στην πεντάδα ήμουν ανταγωνιστικός στους πρώτους γύρους άλλα στη συνεχεία με εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μου γιατί ακόμα δεν έχω προετοιμαστεί όσο θα πρέπει και έκανα ένα αγώνα συντηρητικό για να τερματίσω στην 6η θέση όπου ήταν και ο στόχος μου .Στο δεύτερο σκέλος δεν είχα καλό ξεκίνημα και στην προσπάθεια μου να προσπεράσω κάποιους συναθλητές μου για να ανέβω θέσεις, είχα μια πτώση στο 2ο γύρο η οποία με έφερε στις πισω θέσεις και στη συνεχεία αφού σηκώθηκα πάλεψα όσο μπορούσα να ανέβω θέσεις και τελικά έφτασα μέχρι της 8η όπου και τερμάτισα καθώς πάλι έκανα ένα αγώνα συντήρησης για να μπορέσω να τερματίσω.”

Απόστολος Καραφωτιάς #28 – ΜΧ2: Η πίστα των Γιαννιτσών δεν είναι από τις αγαπημένες μου  και πάντα το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που μπορώ. Έχει ανάποδος κλίσεις και γλιστράει κάτι στο οποίο δεν έχω προπονήθει. Κατά τα άλλα είδα σημαντική βελτίωση από πέρσι όσον αφορά την ταχύτητα μου, την αντοχή και την διάρκεια μέχρι το τέλος του αγώνα. Οι χρόνοι μου ήταν καλύτεροι προς το τέλος του αγώνα σε αντίθεση με πέρσι. Η θέση που πήρα δεν δικαιώνει την δουλειά που έχω κάνει όμως πιστεύω θα φανεί στον επόμενο αγώνα στην Χαλκίδα.”

Σταύρος Μαυράκης #23 – ΜΧ85:   “Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας και είχα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αν και στο δεύτερο σκέλος είχα σκασμένο λάστιχο κατάφερα να τερματίσω στην δεύτερη θέση. Στους επόμενους αγώνες θέλω να προσπαθήσω να πάω καλύτερα. “

Γιώργος Μαυράκης #32 ΜΧ85: ” Ο αγώνας ήταν πολύ ωραίος και μου άρεσε η κατάσταση της πίστας. Δεν είχα καλές εκκινήσεις αλλά κατάφερα να τερματίσω και στα δύο σκέλη στην τέταρτη θέση. Θα προπονηθώ περισσότερο για να έχω καλύτερα αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες.”

1140 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
H SAMP RACING ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΒΑΘΡΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΧ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ακόμα μια δυναμική παρουσία για την SAMP Racing Team στον δεύτερο γύρο...