ΦΩΤΟΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

To Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2017 ξεκίνησε εντυπωσιακά στην πίστα των Γιαννιτσών και όπως μπορείτε να δείτε από τις μοναδικές φωτογραφίες μας ήταν ένας αγώνας που τα είχε όλα.

Δεν είναι μόνο άθλημα…είναι θεραπεία!

Μετά από πολλά χρόνια αποχής ο Βασίλης Ζαχαρίου επέστρεψε στους αγώνες, συμμετέχοντας πλέον στην ΜΧ1 από την ΜΧ2 που τον είχαμε αφήσει. 

Διπλή εντυπωσιακή νίκη για τον Γιάννη Τουρατζίδη στην ΜΧ2…κέρδισε και τα δύο σκέλη με μεγάλη διαφορά.

Τα Γιαννιτσά δεν ταιριάζουν στο οδηγικό στυλ του Γ.Ηλιόπουλου,…κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση μαζεύοντας πολύτιμους βαθμούς. 

Τα Γιαννιτσά “γουστάρουν” το motocross και η τοπική κοινωνία στηρίζει το τοπικό σωματείο Ο.Φ.Μ.Γ. που είναι από τα πιο δραστήρια στο άθλημα. 

Ο Αντώνης Σάγμαλης μετά την άνοδο στην ΜΧ2Τ πολλών συναθλητών του, δείχνει να μην έχει αντίπαλο στην ΜΧ85.

Από αυτούς που ανέβηκαν στην MX2T ήταν φυσικά και ο Ανδρέας Ανδρέου που κατάφερε να εντυπωσιάσει κερδίζοντας και τα δύο σκέλη της κατηγορίας.  

Τεχνικό θέμα: O Π.Κουζής μας δείχνει ότι πατάμε πάντα στον εξωτερικό μαρσπίε…δίχως όριο! 

Ο Α.Τσαρνάς έδειξε ότι μπορεί να πάρει νίκες από τον Π.Κουζή στην ΜΧ1. 

Με την νίκη του Τσαρνά στο πρώτο σκέλος μερικοί ξέχασαν ότι τον αγώνα της ΜΧ1 κέρδισε ο Π.Κουζής. ‘Ολοι όμως περιμένουν να δούνε τι θα γίνει στον επόμενο αγώνα στην Χαλκίδα.

Ο Ν.Λυρίου άλλαξε ξανά κατηγορία και από την ΜΧ1 επέστρεψε στην ΜΧ2. Για άλλη μια χρονιά θα πρέπει να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα.

Αλλαγή κατηγορίας και για τον Γιάννη Μόσιο και αυτός επέστρεψε στην ΜΧ1, αν και στο παρελθόν είχε μικρή συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία. 

 

Την πρώτη του νίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΜΧ65 πέτυχε ο Νικόλας Κανελλόπουλος. Ο πρωταθλητής ΜΧ Ν.Ελλάδος 2015 στην ίδια κατηγορία κέρδισε άνετα στα Γιαννιτσά και δείχνει φαβορί για τον φετινό τίτλο. 

Άλλος ένας πρωταθλητής από το ΜΧ Ν.Ελλάδος(2016 – ΜΧ2) που εντυπωσίασε ήταν ο Κων/νος Μετίνης. Ο Κρητικός αθλητής τερμάτισε στην δεύτερη θέση στο πρώτο σκέλος της ΜΧ2 για την τέταρτη θέση του συνόλου.

 

Μάχη ΜΧ2Τ!

Ανεβασμένος έδειξε ο Κ.Κόττης στον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Οδήγησε μάλιστα για μερικούς γύρους το πρώτο σκέλος της ΜΧ1 κρατώντας πίσω του τον Π.Κουζή. 

Σ.Φυσέκης…με στυλ!

1123 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεπερνώντας τις 130 συμμετοχές θα ξεκινήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2024 στο νησί της Κέρκυρας...