AMA/FIM SX – ΚΟΜΒΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ E.TOMAC ΚΑΙ Z.OSBORNE ΣΤΗΝ INDIANAPOLIS

Στον ενδέκατο γύρο του AMA/FIM Supercross 2017 στην Indianapolis ο Eli Tomac κατάφερε να πάρει την νίκη στα 450 και να μειώσει στους δώδεκα βαθμούς από τον Ryan Dungey. Στα 250 Ανατολής ο Zach Osborne απέκτησε ξανά διαφορά ασφαλείας στην πρωτοπορία της βαθμολογίας, κερδίζοντας τον τρίτο φετινό του αγώνα.

Κατηγορία 450
Η καλή εκκίνηση του Eli Tomac τον έφερε νωρίς στην πρώτη θέση περνώντας τον Blake Βaggett που είχε πάρει την εκκίνηση και πρωτοπορία. Από τον δεύτερο γύρο μέχρι και τον τερματισμό, ο Tomac οδήγησε στην πρώτη θέση κερδίζοντας έναν σημαντικό αγώνα για την έκβαση του πρωταθλήματος, καθώς μείωσε στους 12 βαθμούς την διαφορά του από τον Ryan Dungey με έξι αγώνες να απομένουν. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Marvin Musquin που ήταν ταχύτατος όλη την ημέρα και φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Κατάφερε στο τελευταίο γύρο να περάσει τον ομόσταυλο του Dungey, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας να τερματίζει τρίτος χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Ο Dungey φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα προσαρμογής με τις πίστες kai καταφέρνει να τα επιλύει έως ένα βαθμό, στην διάρκεια των αγώνων. Η καλή εκκίνηση του Baggett τον έφερε στην τέταρτη θέση μπροστά από τον πέμπτο Cole Seely που ανέβηκε στην διάρκεια του αγώνα θέσεις. Με καλή εκκίνηση και σταθερό αγώνα ο Davi  Millsaps πήρε την έκτη θέση του αγώνα.

Κατηγορία 250 Ανατολής
Ο Joey Savatgy ήθελε την νίκη για να αλλάξει την ροή του πρωταθλήματος και να την φέρει υπέρ του. Πήρε την εκκίνηση και οδήγησε τον αγώνα για εννέα γύρους μπροστά από τον Zach Osborne. Στον δέκατο γύρο όμως ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας έκανε την κίνηση του, πέρασε μπροστά και οδήγησε τον αγώνα προς την κατάκτηση της τρίτης του φετινής νίκης. Ο Savatgy τερμάτισε στην δεύτερη θέση και είδε τους έξι βαθμούς διαφοράς να γίνονται εννέα, με τέσσερις αγώνες να απομένουν για το πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Μετά από μια μάχη διαρκείας με τον Alex Martin, o Jordon Smith πήρε την τρίτη θέση του αγώνα με τον Α.Martin να χάνει την τρίτη θέση έχοντας μια πτώση, πτώση που τον έριξε τελικά στην τέταρτη θέση. Μέτριο ξεκίνημα για τον νικητή του προηγούμενου αγώνα Adam Cianciarulo και μέτρια εμφάνιση καθώς δεν μπόρεσε να επαναλάβει την επιτυχία του τερματίζοντας στην πέμπτη θέση μπροστά από τον Christian Craig που συμπλήρωσε την εξάδα.

Βαθμολογίες

450

  1. Ryan Dungey – 234
  2. Eli Tomac – 222
  3. Marvin Musquin – 185
  4. Cole Seely – 185
  5. Jason Anderson – 155
  6. Davi Millsaps – 136
  7. Blake Baggett – 131
  8. Chad Reed – 130
  9. Broc Tickle – 116
  10. Dean Wilson – 115

250 Ανατολής

  1. Zach Osborne – 111
  2. Joey Savatgy – 102
  3. Adam Cianciarulo – 93
  4. Jordon Smith – 90
  5. Dylan Ferrandis – 68
  6. Alex Martin – 60
  7. Christian Craig – 51
  8. Luke Renzland – 50
  9. Colt Nichols – 49
  10. Anthony Rodriguez – 46

Επόμενος αγώνας 25/3/17 Detroit MI.

 

929 More posts in SUPERCROSS category
Recommended for you
AMA SX 2024 – NIKH ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ C.WEBB ΣΤΟ FOXBOROUGH

Την τέταρτη φετινή του νίκη πέτυχε ο Cooper Webb στον 13ο γύρο του AMA Supercross...